Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,33
  • EURO
    35,15
  • GRAM ALTIN
    2230,82
  • ÇEYREK ALTIN
    3669,71
  • BITCOIN
    2186990,61
Gazete Reklamları

BAŞKAN BEYAZ MASADA, TALEPLERE CEVAP ANINDA

BAŞKAN BEYAZ MASADA, TALEPLERE CEVAP ANINDA
573 Görüntülenme
24 Haziran 2021-14:52

BAŞKAN BEYAZ MASADA, TALEPLERE CEVAP ANINDA

Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla hem takipçileriyle buluşup sohbet eden Başkan Yalçın hem de gelen istek ve talepleri dinledi.

Başkan yardımcılarıyla birlikte takipçilerinin karşısına geçen Başkan Yalçın, her zaman üzerinde durduğu konuya atıfta bulunarak, “Burada bulunmak, Talas Belediyesi yönetimine katılmak anlamına gelir. Sizden gelen talepler, istekler, öneriler ve projeler bu ilçeye verdiğiniz önemin göstergesidir. O yüzden bu akşam burada bizimle olan tüm takipçilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra çeşitli konularda gelen soruları cevaplayan Başkan Yalçın, Millet Bahçesi, yeni yapılacak parklar, pazar yerleri, yol ve asfalt çalışmaları, beste yarışması gibi konularda açıklamalar yaptı.

Karadut Beste Yarışmasının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Başkan Yalçın, Zekai Tunca, Amir Ateş ve Ali Şenozan gibi Türk müziğinin önde gelen isimlerinin jüri olarak kendilerine katkı sağladığına dikkat çekti.

KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ

Programda yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili değerlendirmeler de yapan Başkan Yalçın, geçen yıl olduğu bu yıl da Reşadiye’deki eski futbol sahasında kurban satış ve kesim işlemlerinin yapılacağını belirterek, “Bunun dışında ilçemizde başka yerde kurban satışı yapılmayacak. Kurban kesimi için de Reşadiye’nin yanı sıra bazı kapalı pazar yerlerimizi hazırlıyoruz. Her türlü temizlik, su vs. gibi ihtiyaçları biz yerine getireceğiz. Ayrıca İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından da veteriner hekim bulundurulacak.” diye konuştu.

2 KİTABIN TANITIMINI YAPTI

Programın sonunu her zaman olduğu gibi kitap tanıtımına ayıran Başkan Yalçın, Talas Amerikan Koleji mezunlarını anlatan ‘147 Basamaklı Serüven’ ile ‘Talaslı Yazarlar Kaynakçası’ adlı iki eser hakkında kısa bilgiler verdi.-ED-(TALAS BEL)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft