• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DAİRE BAŞKANLARINDAN CABBAR BAŞKANA ZİYARET

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DAİRE BAŞKANLARINDAN CABBAR BAŞKANA ZİYARET
454 Görüntülenme
24 Haziran 2021-14:02

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DAİRE BAŞKANLARINDAN CABBAR BAŞKANA ZİYARET

Develi Belediyesi tarafından planlanan ve yürütülen ilçe merkezindeki Fenese Yukarı, Fenese Aşağı, İzmirli, Abdulbaki, Everek Camikebir ve Aşağı Everek mahallelerini kapsayan yaklaşık 5000 nufusun yaşadığı bölgede kentsel dönüşüm ve yenileme projesi 1. Etap çalışmaları için Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Hakkı Alp ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ali Süslü ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Memduh Büyükkılıç’ın da projeye büyük ehemmiyet verdiğini belirten Cabbar Başkan “Dönüşüm projeleri ile ilgili alan ilanı, yetki devri işlemleri, saha tespitleri, dönüşüm modellerinin hazırlanması, hak sahipliklerinin düzenlenmesi, dağıtıma esas yapılacak yeni projenin hazırlanması ve son olarak zemin etüt çalışmalarını Büyükşehir Belediyemizle koordineli şekilde yürütüyoruz. Develimizin vizyonunu ve çehresini değiştirecek projemizin s tamamlanmasına ön ayak olan ve her projemizde olduğu gibi bu projemizde de bizlerden desteğini esirgemeyen kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız hemşerimiz Memduh Büyükkılıç’a ve daire başkanlarımıza  teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.-ED-(DEVELİ BEL)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft