Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

DENİZ ÇAĞAN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

3474 Görüntülenme
10 Mayıs 2021-16:59

DENİZ ÇAĞAN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

Avrupanın farklı ülkelerinde yaşayan Yozgatlıları dijital platformda buluşturan “Dünya Yozgatlılar Platformunun” sosyal medya hesapları üzerinden düzenlediği hemşehri buluşmaları sürüyor. Moderatörlüğünü Emin Kılıç’ın yaptığı programın hu haftaki onur konuğu Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili, Kanal 38 ve TV 38 Genel Müdürü Deniz Çağan oldu.

Dünya Yozgatlılar Platformunun Facebook hesabı üzerinden düzenlediği toplantılara her hafta farklı bir isim konuk oluyor. Avrupanın farklı ülkelerinde yaşayan yozgatlıların sosyal medya da sesi olan ve yaklaşık 158 bin takipçi sayısıyla geriş kitleri ulaşan Dünya Yozgatlılar Platformunun hu hafta ki programının onur konuğu Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili, Kanal 38 ve TV 38 Genel Müdürü Deniz Çağan oldu.

Moderatörlüğünü Emin Kılıç’ın yaptığı programda Yozgat’a dair ekonomik ve kültürel alandaki değişimi konuşuldu. Programın açılışında Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili, Kanal 38 ve TV 38 Genel Müdürü Deniz Çağan, Kanal 38 ve TV 38 kuruluşundan bugüne dek çalışmalarından bahsederek, bilgiler verdi.

Programda dernek faaliyetleri de konuşulurken Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili, Kanal 38 ve TV 38 Genel Müdürü Deniz Çağan, “Çok genç yaşlarda dernekçilikle babamla tanıştım. Bu anlamda da Kayseri’de kurulan Yozgatlılar Derneği’nin babam başkanlığını yaptığı dönemlerde bizlerde gençlik yapılanması ile ilgili çalışmalar yaptık. Daha sonra başka kulvarlarda çalışmalarımız oldu. 2000’li yıllarda Kayseri Erciyesspor Kulübü’nün genel sekreterlik görevini yaptım. Mesleğimiz gereği Radyo Televizyon Meslek Birliği’nin yönetiminde ve farklı kulvarlarında yer almaktayım. TSYD’nin yönetiminde yer almaktayım. Gazeteciler Cemiyeti’nin üst kurul delegesinde yer almaktayım. Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekiliyim ” dedi.

Dernekçiliğin önemine değinen Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili, Kanal 38 ve TV 38 Genel Müdürü Deniz Çağan, “ tek taşla duvar olmaz. Ben deniz çağan olarak tek başına bir şey yapmayız. Bizler birlikte bu duvarı örmeye, bu çatıyı kapatmaya destekte bulunmalıyız” diye konuştu.

Emin Kılıç, Çağan Medya’ya teşekkür ederek, “Çağan Medya sanki bizim emrimizde gibi her platformda bizim sesimiz oluyorlar. Az önce Genç Yozgatlılar başkanı Yasin beyde söyledi. Deniz bey her fırsatta bizim yanımızda diye. Allah razı olsun. Çağan Medya Grubu her zaman bizimle desteklerini paylaşıyorlar. Yozgatlılar için gerçekten çok emekleriniz var” dedi.

Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili, Kanal 38 ve TV 38 Genel Müdürü Deniz Çağan, memleketçiliğin önemine dikkat çekerek, “ Gelecek nesillerin bilmesi için Yozgat’a gidilmesi gerekiyor. Gurbetçilerimizin belli bir dönem Yozgat’ta zaman geçirmesi gerekiyor” diye konuştu.

Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili, Kanal 38 ve TV 38 Genel Müdürü Deniz Çağan, programın sonunda teşekkür ederek, zaman zaman katılmak istediğini ifade etti.

Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili, Kanal 38 ve TV 38 Genel Müdürü Deniz Çağan, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı da tebrik etti. –ED-(GİZEM ABATAY)      

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft