• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

DUYKON , YOZGAT’TA ENGELLERİ KALDIRIYOR

1561 Görüntülenme
23 Mart 2021-15:50

DUYKON , YOZGAT’TA ENGELLERİ KALDIRIYOR 

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu (DUYKON) Yozgat’a olan vefasını sürdürüyor. Başlatılan kampanya kapsamında toplanan engelli araçları ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.  Kuruldukları günden bu tarafa Yozgat ve Yozgatlılar için çalıştıklarını dile getiren DUYKON Genel Başkanı Serhat Baran, 135 engelli aracı ile 2 adet hasta vincini Yozgat’ta ihtiyaç sahiplerine teslim ettiklerini söyledi.

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU /“İKİNCİSİ DE OLACAK”

Baran, daha önce de buna benzer kampanyalar yaptıklarını belirterek, ikinci bir tekerlekli sandalye kampanyası yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Şehir dışında yaşadıklarını ancak Yozgatlı olduklarını ve bundan her zaman gurur duyduklarını anlatan Baran, “Yozgatlı hemşerilerimizin adına burada akülü araba dağıtımı yapalım dedik. Engelli vasatlarımızın hizmetini karşılamak adına”dedi.  

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU /”GURUR DUYDUK”

Almanya Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çelik, yaptıkları yardımlardan büyük gurur duyduklarını ve engelli vatandaşlara bir nebze de olsa katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU /”HAYIR DUASI ALIYORUZ”

Bu tür yardım kampanyalarını yapmaktan büyük mutluluk duyduklarına değinen İş İnsanı ve Fransa Saraykentliler Dernek Başkanı Nuri Meriç, “Bu i şi Hollanda Yozgatlılar Federasyonu olarak DUYKON çatısı altında birlikte organize ettik. Oradaki Yozgatlı iş adamlarımız ve hayırsever hemşerilerimizin katkısı ile emanetlerini Allah’a çok şükür bugün yerine ulaştırdık.

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU /”YENİPAZAR’A 5 TANE”

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, DUYKON’un düzenlediği yardım kampanyasına katkı veren herkese teşekkür etti.  Bu tür yardımların insanları birbirine bağladığını dile getiren Baran, “Çok duygulandık. Allah razı olsun. Bu işe en ufak emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bölgemiz adına da 5 tane verdiler. Serhat Baran Dernek başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU /”HERKESİN YAŞAMASINI İSTERİM”

Yardımlaşma duygusunu herkesin yaşaması gerektiğini anlatan Hollanda Yozgatlılar Federasyonu Başkan Yardımcısı Tahsin Özer, “Bu duyguyu herkesin yaşamasını isterim. Öncelikle DUYKON ailesine Avrupa Saraykentliler Derneği yöneticilerine, bölge başkanlarına, iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Onların ben öncülüğünü yapıyorum”deid.

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU/ “ÇOK MUTLUYUZ”

Trakya Yozgatlılar Federasyon Başkanı Burhan Koç, DUYKON ailesi olarak topladıkları tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktan mutlu olduklarını söyledi. Koç, katkısı olan herkese teşekkür etti.

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU /”HAYIRDA YARIŞALIM”

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, DUYKON tarafından başlatılan kampanya temin edilen tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Yardımların sorunsuz bir şekilde teslim edildiğini anlatan Koç, “Ben burada özellikle Avrupa’daki federasyon başkanlarıma, onun yönetim kurulu arkadaşlarıma ve değerli hayırsever gurbetçi hemşerilerime minnettarlığımı iletiyorum” diye konuştu.  

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU /”YOZGATLILARA SESLENDİ”

Fransa Federasyonu Genel Sekreteri Fatih Kaygısız ise Yozgatlılara Yozgat’a destek olma çağrısında bulundu.  Bu tür faaliyetlerin devam etmesi temennisinde bulunan Kaygısız “Biz buradan Yozgatlı hemşerilerime sesleniyorum. Dünyanın neresinde olursa olsunlar gelsinler bize Yozgatlıya yatırım yapsınlar ve yardım etsinler. Dayanışma devam etsin. İnşallah böyle güzel programlar devam eder” dedi.

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU /”SILA ÖZLEMİ YARDIMA DÖNÜŞTÜ”

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Yozgatlılar Vakfı Başkanı Durak Turan Düz, gurbette yaşayan Yozgatlıların sıla özleminin yardıma dönüştüğünü söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür eden Düz, bu tür hizmetlerin devam edeceğine inandıklarını kaydetti. 

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU /”HAYIRLI BİR İŞE VESİLE OLDULAR”

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman da DUYKON’un hayırlı bir işe vesile olduğunu belirterek, şunları kaydetti; “Ben teşekkür etmek istiyorum. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza ve DUYKON Başkanımız Serhat Baran ve ekibine teşekkür ediyorum. Gerçekten hayırlı bir ise vesile oldular. Burada getirmiş oldukları tekerlekli sandalyeleri merkez ve ilçelerde bulunan vatandaşlarımıza bir nebze ihtiyaçlarını karşıladılar”

DÜNYA YOZGATLILAR KONFEDERASYONU/ YOZGAT İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Bu işi görev edindiklerini anlatan Avusturya Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Orhan, “Biz görev edindik. Türkiye’deki engelli insanlar kalmayana kadar özellikle Yozgatlı hemşerilerimiz için çalışacağız. Engelli insanları engelsiz hale getirmek için her türlü imkanları kullanacağız. Araç gereç ne gerekiyorsa maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz. Avusturya’dan tuna boyu Viyana’dan herkese bol bol selamlar iletiyorum. İnşallah tekrar bir daha organizede görüşmek üzere” dedi.-ED-(HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft