• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

HOLLANDA KADIN KOLLARINDAN YOZGAT SARIKAYA'YA RAMAZAN YARDIMI

HOLLANDA KADIN KOLLARINDAN YOZGAT SARIKAYA'YA RAMAZAN YARDIMI
872 Görüntülenme
25 Nisan 2021-16:47

HOLLANDA KADIN KOLLARINDAN YOZGAT SARIKAYA'YA RAMAZAN YARDIMI

Hollanda Yozgatlılar Federasyonu Kadın Kolları başkanı Döndü Batun tarafından Koordine edilen Yardım Kampanyası bizzat Türkiye'ye kendisi gelerek yardımları Sarıkaya'da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

 Hollanda Federasyonu başkanı Zeki Baran'ın Covid-19 nedeni ile Tedavi gördüğü kampanya başkan Yardımcısı Tahsin Özer'in takibi ile Kadın Kollar Başkanı Döndü Batun'un büyük gayretleri ile ihtiyaç sahiplerine dağıtımı gerçekleştirildi.  Avrupa'da yaşayan Yozgat'lıların bu zor günlerde destek vermelerine Türkiye’de den büyük övgü ve dualar aldıkları görülüyor.  Hayırseverlere,Federasyon yetkililerine Kadın Kolları Başkanına İstanbul Yozgatlılar , Almanya Yozgatlı Dernekler Federasyonu  başkanları Ahmet Yılmaz ve Salih Çelik   yapılan bu manevi hizmetlerden dolayı Döndü Batun'u tebrik ettiler. -GA-(HABER MERKEZİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft