Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN HÜSEYİN AKAY’A ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN HÜSEYİN AKAY’A ZİYARET
1644 Görüntülenme
14 Haziran 2022-17:34

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN HÜSEYİN AKAY’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

                           

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri Koray Can, Ersan Dağdeviren, Dursun Açıkyürek İle Yenifakılılar Dernek Başkanı Cengaver Dağ ve Hacı Hüseyin Dayı, Genç Yozgatlılar Derneği Başkanı Ferdi Köse, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Federasyon Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Kayseri Yozgatlılar Federasyonunun ilimizin en büyük STK’larından birisi olduğunu kaydeden Akay, “Sivil Toplum Kuruluşlarının faaliyetlerini gerçekten önemseyen bir insanım. Geçmişte bende bu tür çalışmalarda yer almıştım. STK’ların güçlü olması, toplumun sorunlarının ifade edilmesi ve çözümü konusunda önemli. Kayseri’de yaşayan Yozgatlılar önemli bir kitleyi oluşturuyor. Onların da bu manada temsil ediliyor olması ve sorunlarının sahipleniliyor olması çok önemli. Ben inanıyorum ki siz ve yönetim kurulu gereken faaliyetleri yapıyorsunuzdur. Başarılar diliyorum” dedi.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ise, Kayseri Şeker’in Boğazlıyan’a yaptığı Şeker Fabrikası ve benzeri yatırımların bölgeye sağladığı katkıya dikkati çekerek, “Bu yatırımlar için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Kayseri şeker fabrikası, şu anda Türkiye’nin en büyük şeker fabrikalarından birisi haline geldi. Bu anlamda sizlere hem teşekkür etmek, hem önümüzdeki mali genel kurulda başarı dilemek ve hem de Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak yaptığımız hizmetleri sizlere anlatmak istedik. Bizler 2021 yılında göreve seçildikten sonra, yönetim kurulu olarak faaliyetlerimize başladık. Bizler Kayseri’de yöresel olarak bir dernek statüsü altındayız. Bizlere şu an bağlı 11 derneğimiz var. Bu derneklerimiz ve federasyon yönetimimizle geçtiğimiz ay iki istişare toplantısı düzenledik. Birisi Kayseri’de diğeri Boğazlıyan’da. Kayseri’de yaptığımız toplantıda Fuat Oktay OSB’nin yatırım açısından tercih edilmesine katkı sağlamaya çalıştık. İkinci toplantımızı da Boğazlıyan’da gerçekleştirdik. Buradaki toplantıya Yozgat Valisi, Kayseri Ticaret Odası Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsası başkanları, meclis başkanları  ve iş insanları katıldı. Sonuçlara bakınca Kayseri’den yatırımcıların Fuat Oktay OSB’de yatırım planlaması yaptığı ve arsa tahsisi yaptırdığını duyduk. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Kayseri’yi ben

‘KYS’ olarak nitelendiriyorum. Yani Kayseri, Yozgat ve Sivas. Bizim gayretimiz Yozgat’ın bir bütün olarak tanıtılmasını sağlamak. Bizler sadece kağıt üzerinde seçilmiş ve sosyal medya üzerinden yayın yapan bir federasyon değiliz. Faaliyetlerimizi anlatırsak uzun sürer. Karşılıklı olarak önümüzdeki süreçte neler yapabiliriz. Bunun gayreti içinde olacağız” diye konuştu. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft