• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,45
  • GRAM ALTIN
    2475,26
  • ÇEYREK ALTIN
    4072,68
  • BITCOIN
    2053764,31

KOCASİNAN’DA YENİLEME ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

KOCASİNAN’DA YENİLEME ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
529 Görüntülenme
23 Haziran 2021-13:16

KOCASİNAN’DA YENİLEME ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

“Yeni Kocasinan çalışmalarımızla büyük bir değişim, yenilik ve gelişim yaşanıyor. Bu değişimi ulaşımdaki rahatlıkla da hissettirmek için hız kesmeden devam ettiriyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, daha modern bir Kocasinan için ellerinden geldiğince titiz ve özenli bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde yenileme ve asfaltlama çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, “İlçe genelinde tüm yolları, dünya standartlarından bir adım daha ileri taşımayı hedefliyoruz. Bu sebeple yolların kalitesini artıracak yatırımlar yapıyoruz. Bunlardan biri de kurmuş olduğumuz 200 bin metrekare alana sahip Kayseri’nin en büyük asfalt şantiyesidir. Çevreye duyarlı ve yüzde yüz yerli üretim olan ‘Asfalt Plenti’ ile saatte 240 tonluk kapasiteye sahip asfalt üretimiyle daha hızlı, daha ekonomik ve daha kaliteli üretim imkanısunuyoruz. Bütün gayretimiz vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Kocasinan sunmak içindir” şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini “Yaptığımız yatırımlarla Kocasinan; büyüyor, gelişiyor, yenileniyor ve güzelleşiyor. Bunlar için ise emek, gayret ve yoğun çalışmak gerekiyor.” diyerek noktaladı. -GA-(KOCASİNAN BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft