Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,33
  • EURO
    35,15
  • GRAM ALTIN
    2230,82
  • ÇEYREK ALTIN
    3669,71
  • BITCOIN
    2186990,61
Gazete Reklamları

NNYÜ REKTÖRÜ GÜNEY, YKS’ DE ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

NNYÜ REKTÖRÜ GÜNEY, YKS’ DE ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
573 Görüntülenme
24 Haziran 2021-14:33

NNYÜ REKTÖRÜ GÜNEY, YKS’ DE ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney mesajında, “Üniversite adayı gençlerimizin, hayallerini gerçekleştirmek için yıllardır büyük emek harcayarak, fedakârlıkta bulunarak hazırlandıkları, hayatlarında önemli bir dönüm noktası ve Üniversiteli olma yolunda önemli bir adım olan YKS´de başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Beklentimiz, geleceğimizinteminatı ve Ülkemizin en değerli hazinesi olan gençlerimizin iyi eğitim almış, başarılıbir şekilde yetişmesidir. Bu doğrultuda hedefimiz, Üniversitemizde modern eğitim metotları uygulayarak çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, küreselleşen dünyada gelişmeleri iyi okuyup anlayabilen, ihtiyaçlara uygun doğru ve hızlı çözümler üretebilen, araştırmacı, girişimci, paylaşımcı, toplumsal ve etik değerlere saygılı, sosyal ve kültürel yönü güçlü başarılı bireyler yetiştirmektir.” dedi.

Öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmenlere ve velilere de teşekkür eden Rektör Güney,ayrıca tercih sürecindebölümler,burslar ve indirimler gibi konulardabilgi almak, öğrenci merkezi, yurt ve laboratuvar gibi alanları görmek isteyenöğrencileri ve aileleri Üniversitelerine davet etti.-ED-(NNYÜ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft