Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

ÖĞRENCİLER SINAVA TALAS’IN KÜTÜPHANELERİNDE HAZIRLANIYOR

ÖĞRENCİLER SINAVA TALAS’IN KÜTÜPHANELERİNDE HAZIRLANIYOR
552 Görüntülenme
17 Haziran 2021-17:17

ÖĞRENCİLER SINAVA TALAS’IN KÜTÜPHANELERİNDE HAZIRLANIYOR

Talas Belediyesi’ne ait 7/24 Kütüphane ve Altıntepe Semt Kütüphanesi öğrencilerin sınava hazırlık döneminde en büyük yardımcısı konumunda. Yoğun bir şekilde kullanılan kütüphaneler, sınava hazırlanan öğrenciler tarafından da tam not aldı.

Kütüphanede ders çalışan öğrenciler kendilerine çok yararlı bir ortam sağlandığını dile getirdi. Hizmetten duydukları memnuniyeti ifade eden öğrenciler Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

KÜTÜPHANELERE ÖĞRENCİLERDEN TAM NOT

Sınav sürecinde kütüphanelerin kendileri için çok iyi bir adres olduğunu söyleyen bir öğrenci ferah bir mekana sahip olan Altıntepe Semt Kütüphanesi’nin mahallelerinde hizmete açılmasından mutlu olduğunu ifade etti.

Sınava hazırlık sürecinin kütüphanede yürüten bir diğer öğrenci de her türlü imkanın sunulduğu kütüphaneleri kendilerine kazandıran Talas Belediyesi’ne teşekkür etti. Bir dönem boyunca 7/24 Kütüphane’de sınavlarına çalıştığını ifade eden bir öğrenci de kütüphane çalışanlarının kendilerine son derece ilgili davrandıklarına dikkat çekti. Talas’ta böyle bir kütüphane hizmetinin çok gerekli ve yerinde olduğunu ifade eden bir öğrenci de Başkan Yalçın’a teşekkür etti. -GA-(TALAS BELEDİYESİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft