• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    2073533,01

TALAS BELEDİYESİ PERSONELİNE AŞI

TALAS BELEDİYESİ PERSONELİNE AŞI
643 Görüntülenme
23 Haziran 2021-15:42

TALAS BELEDİYESİ PERSONELİNE AŞI

İki grup halinde yapılan aşılama ilk olarak sabah saatlerinde teknik birimler şantiyesinde gerçekleşti. Burada formlarını dolduran personel cep telefonlarına gelen onay kodunun ardından sıraya geçerek aşılarını vuruldu.

Öğleden sonra ise belediye hizmet binasındaki aşılama çalışmasına geçildi. Birimlerde çalışan memur ve işçi personel sırayla koronavirüs aşısı yaptırdı.

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, salgının önlenmesi için aşı yapılmasının gerekli olduğunun altını çizerek, “Biz de bu salgının sona ermesi için sağlıkçılarımızla işbirliği yapıp aşıları çalışan personelimizin ayağına getirdik. Aşı yaptırmak isteyen personel hastane ve aile sağlığı merkezlerine gitmelerine gerek kalmaksızın aşılarını gönül rahatlığıyla belediyemizde yaptırdı. Bu vesileyle bütün çalışanlarımıza sağlıklar diliyor, salgının biran evvel sona ermesini dua ediyorum.” dedi. -GA-(TALAS BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft