Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNDE FERAHLATAN UYGULAMA

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNDE FERAHLATAN UYGULAMA
634 Görüntülenme
15 Haziran 2021-14:28

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNDE FERAHLATAN UYGULAMA

Uygulama hakkında bilgi veren Dr. Hakan Karabulut, 22 Aile Hekimi ile Türkiye’nin en büyük Aile Sağlığı Merkezinde hizmet verdiklerini dile getirerek “Aile Sağlığı Merkezimiz bünyesinde görev yapan 22 Hekim ve 60 personel var. Dolayısıyla hasta sayımızda bir hayli fazla. Oluşturulan randevular çerçevesinde günlük ortalama 528 hastaya aşılama işlemi yapıyoruz. Bu işlemleri aile sağlığı merkezimizin içerisinde yapsaydık içeride büyük bir kalabalık oluşacaktı. Biz bunun yerine Aile Sağlığı Merkezimizin bahçesine 4 ayrı aşı uygulama standı kurarak muayene için gelen hastalarla aşı uygulaması için gelen hastalarımızı ayırdık. Görevli hekim arkadaşımız Erkan Kantarcı’da kararsız olan vatandaşlarımızla görüşerek onları ikna etme konusunda bizlere destek oluyor. Umarım bu uygulama diğer kalabalık olan aile sağlığı merkezleri için örnek olur. Bu uygulamayı hayata geçirmemizde bize destek olan İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Aşı olmak için alanda bekleyen Fatih Çimen ise “Cumartesi bugün için randevu oluşturmuştum. Aşı olmak için buraya geldik. Aşı stantlarının dışarıya alındığını gördük. Güzel bir uygulama olmuş. Hijyenik bir çalışma ortamı var. Beklemeden 5 dakika içerisinde aşı olup gidiyorsun. Emeği geçenleri kutluyorum” ifadelerini kullandı. -GA-(İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ)                               

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft