• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
462 Görüntülenme
10 Ocak 2021-17:30

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ /BÜYÜKKILIÇ,”BASININ GÜCÜ DEMEK, BİZİM GÜCÜMÜZ DEMEKTİR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında, “Basının gücü demek, bizim gücümüz demektir. Şehrimizde ne kadar güçlü basınımız olursa, bizlerde bir o kadar güçlü oluruz. Tüm basın çalışanlarının bu özel gününü kutluyor, en kalbi duygularımla selamlarımı gönderiyorum” dedi.

PALANCIOĞLU 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

 Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak basın mensuplarının gününü kutladı.

Başkan Dr. Palancıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “tüm gazetecilerin, basın çalışanlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum. Ülkemizde ve dünyanın her yerindeki gelişmeleri topluma en doğru şekilde ulaştırma görevini yürüten tüm gazetecileri kutluyorum. Tabi basın bizim için önemli. Mesleğini tarafsız, ilkeli yayıncılık anlayışıyla sürdüren tüm değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum."

ÇOLAKBAYRAKDAR, “BASIN ÇALIŞANLARI HALKIN SESİDİR”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında; basın çalışanlarının halkın sesi olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Çolakbayrakdar mesajında; şu ifadelere yer verdi: “Kalemini her zaman doğrudan yana ve doğru şekilde kullanarak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmekte ve toplumun sesi olmaktadırlar. Böylesi önemli bir vazifeyi üstlenmiş olan basın çalışanlarının hassasiyetlerinden bazıları da şüphesiz ki; meslek etiğinin çiğnenmemesi, insanların kişilik haklarına saygı gösterilmesi konusudur. Bu hassasiyetlere özen göstererek, çok zor şartlar altında vatandaşın haberi alabilmesi için canla başla çalışan basın mensuplarının, harcadıkları çabayı görmemek ve takdir etmemek mümkün değildir”

YALÇIN,“ZOR VE SORUMLULUĞU BÜYÜK BİR MESLEK”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında gazetecilik mesleğinin önemine ve sorumluluğuna dikkat çeken Başkan Yalçın, bu önemli görevi ifa eden basın mensuplarını tebrik etti.

ÖZDOĞAN,10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.  Özdoğan “Basın ve gazetecilik toplumsal bilincin oluşmasında günlük hayatın vazgeçilmez bir öğesidir” dedi.

GÜLSOY, “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, yazılı bir açıklama yaparak,her koşulda kamuoyunu bilgilendirmek adına özveriyle görev yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Günümüz teknolojileri ile habere ulaşmanın eskiye oranla çok daha kolay hale geldiğini belirten Başkan Gülsoy, doğru habere ulaşmakta görsel ve yazılı medyanın büyük bir işlevi yerine getirdiğini kaydetti.

TOK, “BASIN BİZİM GÖZÜMÜZ, DİLİMİZ VE SESİMİZDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Tok, yayımladığı mesajında, özgür ve tarafsız bir basının varlığı şeffaf, demokratik, bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biri olduğunu söyledi.

VAROL, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Başkan Varol, basın çalışanlarının Kayseri’de ve ülkemiz genelinde büyük özveriyle bazı bölgelerde ise canları pahasına görevlerini sürdürdüklerini söyledi. -GA-(GİZEM ABATAY)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft