• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

AHMET YILMAZ’DAN ANLAMLI ZİYARET

1235 Görüntülenme
19 Şubat 2021-17:34

AHMET YILMAZ’DAN ANLAMLI ZİYARET

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz , zor şartlarda mücadele eden Türkiye Hentbol 1.Ligi Takımı Yozgat Bayan Hentbol Takımı’na önemli  bir desteği İstanbul Yozgatlılar Federasyonu girişimleri ile sağlanmıştı.

Bu imzadan sonra İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Kıta Lojistik AŞ. Sahibi Hemşerimiz Ercan Ataman bey ve Bu Sponsorlukta önemli katkılar sağlayarak takımdaki oyuncularla da duygusal bağlar kuran Kıta Lojistik Aş Yönetim Kurulu Murahhas Azası Feray Abacılar’ı  isimlerine özel Yozgatspor forması hediye ederek bu destekten dolayı teşekkür etti.

Kıta AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ataman İstanbul Yozgatlılar Federasyonu’nun böyle güzel bir olaya vesile olmasından dolayı memnuniyetini ve doğru yere destek vermenin mutluluğunu yaşadığını bildirdi.

Ziyaret Karşılıklı temenni ve sohbetin ardından sona erdi.-ED-(HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft