• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,24
  • EURO
    35,13
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2159969,58

ALTUN, “BİZLER HERKES İÇİN VARIZ”

ALTUN, “BİZLER HERKES İÇİN VARIZ”
579 Görüntülenme
08 Ekim 2020-17:16

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, , Kanal 38 ve TV 38 ekranlarında Gazeteci Gizem Abatay’ın hazırlayıp, sunduğu ‘Gün Ortası’ programının canlı telefon bağlantısıyla konuğu oldu.  Başkan Altun, ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi.

Başkan Altun, çalışmalarla ilgili bilgiler vererek, “Covid-19 nedeniyle belediyeler yoğunluk olarak bu tedbirlere mesai harcadılar. Bir yandan da işlerimizi yürüttük. Bu konuda belediye çalışanlarımız benim karantina sürecimde bile işleri devam ettirdiler. Geçen yıldan başlattığımız hastane yapımı var yüzde 90 seviyelerine kadar da geldi. Hastane yapımı tamamlandığında 400 personel çalışacak ve günlük bin 500 hastaya hizmet verilecek. Böyle gir alan olunca bizde yakın bir yerde özellikle eczane,optik gibi yerlerin olacağı bir yer yapma gereği duyduk. Ticaret merkezi oluşturalım dedik ve bu da halkımız tarafından kabul gördü. İhalesi yapıldı ve temel atma noktasına gelindi. 6-8 ay içerisinde hizmete sunacağız” dedi.       

Başkan Altun, geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği küçük İsmail’in mutluluğunu ifade ederek, “Günören köyümüzde bir öğrencimizi ziyaret ettik. O da çok mutlu oldu. Şimdi de onun ilaçlarıyla ilgili bir takım çalışmalar yapıyoruz. Bizler bunun için varız. Bizler herkesin yanında olmak için bunu yapıyoruz. Önemli olan insana dokunmaktır. Biz bunu her zaman yapıyoruz. Sosyal medya üzerinden ulaşan çocuklarımızı ziyaret edeceğiz” diye konuştu.- GA-(GİZEM ABATAY)

     

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft