• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

AYYILDIRIM, “HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”

AYYILDIRIM, “HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”
680 Görüntülenme
02 Şubat 2021-17:01

AYYILDIRIM, “HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”

Başkan Ayyıldırım, programda ilçede herhangi bir can ve mal kaybının olmadığının bilgisini de aktarırken, hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü söyledi.  

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Kanal 38 ve TV 38 ekranlarında Gazeteci Gizem Abatay’ın hazırlayıp, sunduğu ‘Gün Ortası’ programının canlı telefon bağlantısıyla konuğu oldu. Sarıoğlan merkez üssü olan 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından ilk defa Gün Ortası’na katılan Başkan Ayyıldırım ilçedeki son durum hakkında bilgiler verdi.

Ayyıldırım, depremle ilgili bilgiler vererek, “Geceden beri bütün ekip olarak ayaktayız. Ayıca da büyükşehir belediye başkanımız ve valimize ilgilerinde dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Kayseri’ye geçmiş dileklerimi sunuyorum. Gece saat 03.02 civarında yapılan açıklamalara göre ise 4.6 büyüklüğünde meydana geldi. Deprem olduğu andan itibaren vatandaşlarla beraber dışarıda onların yanında olduk. Şükür ki can ve mal kaybımız yok” dedi.

Deprem anından itibaren tüm yetkililerin sahada olduğunu söyleyen Ayyıldırım, “Devletin tüm yetkililerine depremden itibaren yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum. Depremden itibaren çok hızlı hareket ederek başta AFAD ekipleri olmak üzere ilçemizde incelemelerine devam ediyorlar” diye konuştu.

İlçenin geniş bir alana sahip olduğunu hatırlatan Ayyıldırım, “İlçe olarak geniş bir alandayız ve kış mevsimi nedeniyle de evinde olmayıp, Kayseri’de ikamet eden vatandaşlarımızın da bilgisi olmadan evlerin hasarlarını bilemiyoruz. Şu anda o vatandaşlarımızda ilçedeler ve günün ışımasıyla da vatandaşlardan hasar tespit taleplerini bekliyoruz. Bu saate bu konuda yoğun bir talep gelmedi” dedi.

Ayyıldırım, herkesin uyuduğu saatte bile devletin tüm kadrosunun ayakta olduğunu söyleyerek, “Devletimiz her zaman var olsun. Herkesin uyuduğu zamanda bile devlet uyumuyor” diye konuştu.-ED-(GİZEM ABATAY)                                                                                                                      

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft