• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

BAKAN ÖZHASEKİ’DEN İŞ İNSANLARINA UYARI

BAKAN ÖZHASEKİ’DEN İŞ İNSANLARINA UYARI
357 Görüntülenme
24 Şubat 2024-16:56

BAKAN ÖZHASEKİ’DEN İŞ İNSANLARINA UYARI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sanayici ve iş insanlarıyla buluşma toplantısına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sanayici ve iş insanlarını "karbon ayak izi" konusunda uyararak, gerekli önlemlerin alınmaması durumda ihracatın sekteye uğrayacağını söyledi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın değerli sanayiciler sizin verdiğiniz vergilerle belediyeler üzerinden halka hizmet ediliyor. Burada sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum teşekkür ediyorum dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise bende bir sanayiciyim Serbest bölge Başkanıyım sanayicinin başkanı olarak kendimi tarif ediyorum dedi. Burada sizleri görmek sizlerle beraber olmak beni son derece mutlu ediyor dedi.

Toplantının ev sahipliğini yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise bizlerin bu güzel akşamda birlikte olduğumuz kayserimizin gerçekten akil insanlarının olduğu bu ortamda bizi yalnız bırakmadız bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Dünyanın büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu belirten Bakan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ de, "Sanayicilerimize sadece şunu söylemek istiyorum, 1 Ocak 2026'da sınırda karbon emisyon kontrolü başlayacak. Yurt dışına nokta kadar dahi bir şey satsanız sınırda kontrol edilecek. Eğer Avrupa'ya bir mal satacaksanız o ürünü nasıl ürettiğini soracaklar” diyen Bakan Özhaseki şöyle devam etti.

Deprem bölgesindeki konut çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Bakan Özhaseki, devletin tüm imkanlarıyla depremzedelerin evlerine kavuşması için çalıştığını belirtti.

Kayseri’de yapılan projelerden söz eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; Kayseri’de ne kadar hayırlı iş varsa arkasında durduk şerli işlerin de önünü kesmeye çalıştık. Bol bol çalıştık ve bunlar neticesinde ortaya çok güzel işler çıktı” dedi. (AY) HABER MERKEZİ

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft