• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

BİLDİĞİMİZ GİBİ

BİLDİĞİMİZ GİBİ
667 Görüntülenme
13 Haziran 2022-17:08

BİLDİĞİMİZ GİBİ

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, her sezon öncesi yaşadığı senaryoyu yine yaşıyor. Sarı-kırmızılı ekibe transfer yasağı gelirken maddi kaynak bulunamıyor.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, her sezon öncesi yaşadığı sorunları 2022-2023 sezonu öncesi de yaşıyor. Transfer yasağı getirilen sarı-kırmızılı ekip, maddi kaynak da bulamıyor.

Geride kalan sezonu 47 puanla 14.sırada tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası finali oynayan Yukatel Kayserispor, 25 Haziran’da yeni sezon mesaisine başlayacak. Yeni sezonun ilk hamlesini teknik direktör Ömer Erdoğan’ı transfer ederek yapan sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da transfer yasağı ve maddi kaynak bulmak için uğraşıyor. Başkan Berna Gözbaşı, İstanbul’da Kayserili İş İnsanları ile bir araya geldi ve destek çağrısında bulundu. Gözbaşı ve ekibi, Kayseri’de de şehrin ileri gelenleri ve iş insanlarıyla da bir araya gelecek. İlk olarak transfer yasağını kaldırmak isteyen Başkan Gözbaşı, hemen ardından transfere yönelmek istiyor. Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın istediği oyuncuları kadroya dahil etmek isteyen Başkan Gözbaşı ve ekibi, tüm mesaisini maddi kaynak oluşturmak için harcıyor.

Öte yandan yeni teknik direktör Ömer Erdoğan’ın durumu önümüzdeki günlerde netleşecek. Anlaşma devam ederse tecrübeli hoca imzaya gelecek. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft