• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,29
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2393,53
  • ÇEYREK ALTIN
    3937,15
  • BITCOIN
    2063221,85

CUMHUR İTTİFAKINDAN BÜNYANDA GÖVDE GÖSTERİSİ

CUMHUR İTTİFAKINDAN BÜNYANDA GÖVDE GÖSTERİSİ
349 Görüntülenme
24 Ocak 2024-18:03

CUMHUR İTTİFAKINDAN BÜNYANDA GÖVDE GÖSTERİSİ

31 Mart yerel seçimleri öncesi siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları devam ederken Cumhur İttifakı Bünyan belediye başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi başkan adayını destekleme kararı aldı. Bünyan Belediye Başkan adayı Selattin Metin Bünyanda yoğun bir katılımla hemşehrileriyle buluştu.

Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi önünde gerçekleşen Cumhur İttifakı Açık Hava Toplantısı’na Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yağmur, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, yerel seçimlerde yeniden aday gösterilen Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Bünyan Belediye Başkan Adayı Selahattin Metin, ilçe belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, açılış konuşması yaparak, 5 yıllık görev süresinin 31 Mart’ta sona ereceğini belirterek, “Alnımız dik, başımızı eğdirmeden harika bir görev yaptık. Bünyan’ı değerli bir noktaya ulaştırdık” dedi.

Bünyan Belediye Başkan Adayı Selahattin Metin ise “Memduh başkanımızdan aldığımız güçle, milletvekillerimizden aldığımız güçle girmedik ev, basmadık toprak bırakmayacağız, Cumhur İttifakı’nın ruhunu anlatacağız” dedi.

Başkan Büyükkılıç, “Bundan sonraki süreçte sizlere layık olacak şekilde çalışmalarımızı yaparken, Cumhur İttifakı’mıza bir olarak, iri olarak, diri olarak Kayseri’ye yakışacak, Türkiye’den kendisinden söz ettirecek şekilde desteklerinizi beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Nasıl ki Ankara’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bilge devlet adamı Devlet Bahçeli, el ele, gönül gönüle, devletin bekası için bu ülke üzerinde oynanan oyunlara karşı bir oluyorsa, et tırnak şeklinde kenetleniyorsa, biz de beraber olacağız, kenetleneceğiz, onlara layık olmaya çalışacağız. Aynı şekilde 17-0 emanetini götürüp, teslim edeceğiz” dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ise Cumhur İttifakı için Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a, Bünyan’da Selahattin Metin’e kayıtsız, şartsız, sonuna kadar destek vereceklerini belirtti.

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen de seçimde Cumhur İttifakı olarak tüm ilçe belediyelerin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Memduh Büyükkılıç ile seçimi taçlandıracaklarını, 17-0 yapacaklarını ifade etti.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Bünyanlıların arasında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünde 33 kere Bünyan demişim. Bu manada rekor bendedir. 300 küsur kere Kayseri demişim. Bu mana da rekor yine bendedir. Bizim sevdamız hem Bünyan’dır hem Kayseri’dir” dedi.

Konuşmaların ardından mehter marşlarıyla birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirildi. (AY) HABER MERKEZİ

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft