• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2407,26
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,69
  • BITCOIN
    1878963,30

GENÇ YETENEKLERE DESTEK

GENÇ YETENEKLERE DESTEK
598 Görüntülenme
20 Temmuz 2022-16:12

GENÇ YETENEKLERE DESTEK

Süper Lig’de yeni dönem için çalışmalarına kulüp tesislerinde devam eden Yukatel Kayserispor’da futbolcular, hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan teknik heyette genç isimlerden kadroya dahil olacakları belirlemeye gayret ediyor.

Yeni dönemde sancılı bir süreç geçiren ve istediği takviyeler için transfer engelinin kalkmasını bekleyen sarı-kırmızılılar da, sezon öncesi çalışmalar kulüp tesislerinde devam ediyor.

Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın nezaretinde çalışmalarını sürdüren takımda genç isimler dikkat çekiyor. Takım kadrosunda yer alması için 9 genç ismi A Takım kadrosuna çıkartan ancak bazı isimler konusunda zaman istediği ifade edilen oyunculardan elemenin sezon başında yapılması bekleniyor. Daha önce takım kadrosunda kendisine yer bulan isimlerin ise bu konuda kendilerinden emin idmanlarına devam etmesi ise teknik heyeti sevindirdi.

Genç oyunculardan dikkat çekenlerin olduğu ifade edilirken bu konuda özellikle Mehmet Eray Özbek, Talha Sarıarslan, Hayrullah Erkip, Ethem Balcı, Nurettin Korkmaz ve Arif Kocaman’ın idmanlardaki performansı dikkat çektiği iddia edildi. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft