• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,24
  • EURO
    35,13
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2159969,58

MELİS VE KÜRŞAT ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

MELİS VE KÜRŞAT ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ
757 Görüntülenme
22 Ağustos 2021-16:58

MELİS VE KÜRŞAT ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

 

Özel bir düğün salonunda düzenlenen törene, İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, siyaset ve iş dünyasından bazı isimler katıldı.

Davetlilerin yerini almasının ardından Melis ve Kürşat çifti alkışlar eşliğinde salona girdi ve sonrasında ise nikah merasimine geçildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın kıydığı nikahta şahitlikleri ise, İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, İyi Parti İl Başkanı Sebati Ataman, İyi Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kazım Yücel ve isimler yaptı.

Nikah merasiminde Başkan Memduh Büyükkılıç koronavirüsle ilgili vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Nikah işleminin ardından İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “yuvayı dişi kuş yapar” sözünü hatırlatarak evlilik cüzdanını geline teslim etti. -GA-(HABER MERKEZİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft