• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,27
  • EURO
    34,75
  • GRAM ALTIN
    2407,37
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,24
  • BITCOIN
    2052668,13

MHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ

MHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ
655 Görüntülenme
18 Temmuz 2023-16:24

Mhp İl başkanlığı görevini yürüten Ahmet Bağçovan görevini Seyit Demirezene devretti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. MHP İl başkanlığı görevini yürüten Ahmet Bağçovan görevini Seyit Demirezene devretti. İl Başkanı devir teslim törenine MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, belediye başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Devir Teslim töreninde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Seyit Demirezen Başkanımız Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleriyle bu kutlu göreve getirdi, bununda Kayseride bir heyecan uyandırdığını görmüş bulunmaktanda şahsım adına davam adına partimiz adınına çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Allah nasip ederse MHP dün olduğu gibi bugün de Kayseri'de önemli başarıların altına bu kadrolarla birlikte imza atacaktır diye düşünüyorum. Bu zamana kadar emeği geçen tüm il başkanlarımıza teşekkür ediyorum"dedi. 

Görevi devreden önceki dönem İl Başkanı Ahmet Bağçovan,  14 Mayıs milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük bir sorumluluk şuuru ve azimle liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiden aldığımız yetkiyle sahalarda tüm teşkilat mensuplarımız ve milletvekili adaylarımızla çalışarak Cumhurbaşkanımızı yeniden seçmiş ve iki kıymetli vekilimizi Kayseriye hediye etmiş, emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum dedi.

Görevi Devralan İl Başkanı Seyit Demirezen ise  Milliyetçi hareket partisi alelade bir parti değidir, partimizin misyonu itibarıyla, türklük gurur ve islam ahlakıyla bezenmiş, Türk devletinin bekası için her dönem üzerine düşeni layıkıyla yerine getirmiştir. İşte bu şuurla bizden önce hizmet eden arkadaşlarımız gibi bundan sonra da şanlı Türk Bayrağımızı hakkıyla dalgalandıracağız” ifadelerini kullandı. (AY) Kurum Haber

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft