• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,35
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2396,33
  • ÇEYREK ALTIN
    3943,58
  • BITCOIN
    2030285,36

MİLLETVEKİLİ TAMER OBJEKTİF BAKIŞ’TA

MİLLETVEKİLİ TAMER OBJEKTİF BAKIŞ’TA
634 Görüntülenme
18 Ocak 2021-11:48

Tamer, sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlayan Covid-19 aşısının güvenilirliği konusunda hiç kimsenin endişe etmemesi gerektiğini söyledi.Cuma akşamlarının klasiği haline gelen Objektif Bakış Programının bu haftaki konuğu Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer oldu.

Programda öncelikle koronavirüsle mücadele konusunda yapılan çalışmalara değinen İsmail tamer, maske mesafe ve temizlik konusuna bir kez daha dikkat çekti. İnsanların virüse yakalanmaması için kurallara harfiyen uyması durumunda yüzde 90 oranında virüsün bulaşmasının önüne geçileceğini kaydeden Tamer, Maskenin bir müddet daha hayatımızda olacağını söyleyerek, “maske,mesafe ve temizxlik kurallarına uyduğumuz zaman  bu virüse yakalanma şansınız azalıyor. Maskenin önemi çok büyük. İnsanların virüse yakalanmaması için bu karalarlı harfiyen uyması gerekmektedir. Maske hayatımızda bir müddet daha olacaktır” dedi.

Çin’den getirilen koronavirüs aşısının güvenirliği konusunda kimsenin şüphe duymaması gerektiğinin altını çizen Tamer, “Genel merkezimizin aldığı bir karar var hiçbir milletvekili, insanlar aşı olmadan olmayacak. Sağlık bakanı ve bilim kurulu üyeleri dün itibari ile aşı oldu. cumhurbaşkanımızın aşı olması önemli bir mesajdı. İnsanların ifade etmek istedikleri eleştiri ve haksız sözlere bir yerde dur” dedi.

Koronavirüsle ilgili kısıtlamaların nisan ayından sonra yerini biraz daha rahatlamaya bırakacağını kaydeden Tamer, “Bir öngürü olarak söylüyorum bu yılı da maskeyle geçireceğiz. Nisan ayından sonra kısıtlamalar biraz daha azalacak. Nisan ayına kadar da insanlarımızın büyük bir kısmını aşılayacağımızı düşünüyorum. Haziran’da birçok toplu alanların açılacağı bir ortama gireceğiz”diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft