• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    35,08
  • GRAM ALTIN
    2432,07
  • ÇEYREK ALTIN
    4000,89
  • BITCOIN
    2113770,09

"İSTİFA ETMEDİM"

"İSTİFA ETMEDİM"
442 Görüntülenme
25 Temmuz 2023-15:44

Atan, sosyal medyada istifa ettiği yönündeki paylaşımların ardından resmi hesabından yaptığı açıklamada, "İstifa etmedim" ifadesini kullandı.

Tek gündeminin elinde bulunan oyuncu grubunu lige en iyi şekilde hazırlamak olduğunu vurgulayan Atan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Kayserispor’umuzun değerli taraftarına... İstifa etmedim. Tek gündemimiz transfer tahtasının açılması olmalı. Yönetimimizin bana verdiği söze güveniyor ve sezonun ilk gününe transferlerin yetişmesini bekliyorum. Geç kaldığımız için üzgünüm. Fakat ilk maçımıza kadar bekleyeceğim."

- Basın sözcü Koç: "Kaçınılmaz sona yaklaştığımızı hatırlatırım"

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç da sosyal medyadan yaptığı açıklamada Çağdaş Atan'ın istifa ettiği yönündeki haberlerin kulübü yıprattığını bildirdi.

Herkesin kulübe sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Koç, şu ifadeleri kullandı:

"Hocamız sabah idmanını tamamlamış ve daha alnındaki ter kurumadan teknik çalışmalarına devam etmektedir. Kimsenin hocamızın istifa ettiği haberine sevineceğini düşünmüyorum ancak kaçınılmaz sona yaklaştığımızı da hatırlatırım. Hepimizi üzecek bu gelişme yaşanmadan önce kulübümüze sahip çıkalım. Mahkeme kadıya mülk değil, bu kulüp bize yük değil. Seve seve hizmet ediyoruz, mesaimizin çoğunu burada harcıyoruz ama verdiğimiz sözlerin de arkasındayız, transfer yapılmadan başlanacak sezonda yönetim olarak devam etmeyeceğimizi başkan Ali Çamlı basın önünde defalarca tekrar etmiştir."

TALASGÜCÜ 3. LİGDE SEZONU AÇTI

Tarihinde ilk kez Türkiye 3.liginde mücadele edecek Talasgücü Belediyespor yeni sezonu açtı. Teknik Direktör Halil Aslan nezaretinde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi Sümer Tesislerinde gerçekleşen antrenmanda sarı lacivertliler, ilk kez mücadele edecekleri 3.ligde başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz sezondan kadrosunda yer alan 12 futbolcu ile yeniden anlaşma sağlayan Talasgücü Belediyespor, alt yapısından da 4 futbolcuyu A takım kadrosuna dahil etti. Sarı- lacivertli takım dış transferde ise 4 oyuncu ile anlaşma sağladı.

İl antrenman öncesi konuşan Talasgücü Belediyespor Kulübü Başkanı Yunus İloğlu, “2024-2024 sezonunu açmış bulunuyoruz. Cenab-ı Allah takımımızı 3. Lige ulaştırmayı bizlere nasip etti. Bugün burada iç transferde futbolcularımızla yola devam dedik. Onun dışında yeni transfer çalışmalarımızı da yapıyoruz. Bu sene dolu dolu geçti. Dediğim gibi Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lige yükselmek nasip oldu. Tabi şunu da eklemek istiyorum, geride bıraktığımız sene şampiyonluklarla geçti, A takımımızı 3. Lige çıkarmanın yanında U 11, U 14, U 17 ve U 18 dallarında Kayseri Şampiyonu olduk. Başkanımız Mustafa Yalçın Bey’in izni ve talimatıyla Kayseri’de spor adına yeni ve güzle adımlar atıyoruz, bizim buradaki amacımız nasip olursa A takımımızı Kayserispor’dan sonra gelen bir takım haline getirmek ve alt yapıdan yetiştirdiğimiz futbolcuları spora kazandırmak.” dedi.

Daha sonra değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Halil Aslan da, sezonu en iyi şekilde tamamlama hedeflerinin olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “2023-2024 sezonunun bugün ilk antrenmanını yapıyoruz. Rabbim kazasız belasız bir sezon nasip etsin. Hedefimiz takımımızı en üst seviyede tamamlamak. Zor bir grubumuz var. Kayseri’ye yıllar sonra 3. Lig takımı kazandırdık, bu takımı da layıkıyla en iyi yerlere getirmek istiyoruz.”

KAYSERİGÜCÜ, SEZONU 15 AĞUSTOS’TA AÇACAK

Süper Amatör Küme ekiplerinden Ejder İş Makineleri Kayserigücü, yeni sezon hazırlıklarına 15 Ağustos’ta yapacağı antrenman ile başlayacak.

Yeni sezonda İsmail Eğin başkanlığında ve teknik direktör Rasim Aykurt yönetiminde yoluna devam edecek olan Ejder İş Makineleri Kayserigücü, sezon hazırlıklarına 15 Ağustos’ta başlayacak.

Yeni sezon planlamasına takımı teknik direktör Rasim Aykurt’a teslim ederek başlayan Ejder İş Makineleri Kayserigücü, şimdiye kadar iç ve dış transferde 15 ismi kadrosuna dahil etti. Sarı-siyahlı ekip, sezon hazırlıkları başlamadan 6 transfer daha yaparak transferi sonlandırmak istiyor. Transfer için ince eleyip sık dokuyan Kayserigücü, sezon sonunda adını play-off’a yazdırmak istiyor.

Ejder İş Makineleri Kayserigücü, yeni sezon çalışmaları kapsamında 4 hazırlık karşılaşması yapmayı planlıyor.

MELİKGAZİ BASKET’TE YENİ SEZON BAŞLADI

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol’da yeni sezon mesaisi başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde toplandı.

Yeni sezonda da Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Melikgazi Kayseri Basketbol, sezon hazırlıklarına Türk oyuncuları ile başladı. Yabancı oyuncular, Ağustos ayında takıma katılacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin yanı sıra EuroCup’ta da mücadele edecek olan Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezonda korkulu rüya görmemek için Temmuz ayı itibariyle çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Baş Antrenör Emre Özsarı gözetiminde Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde toplandı. Türk oyuncuların katılımı ile başlayan sezon hazırlıklarının ilk günü hafif tempo antrenman yapıldı.

Baş Antrenör Emre Özsarı, oyuncuları ile yakından ilgilenirken yeni sezondan beklentileri konusunda da oyunculara uyarılarda bulundu. (AY) Kurum Haber

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft