• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,29
  • EURO
    34,81
  • GRAM ALTIN
    2457,44
  • ÇEYREK ALTIN
    4043,58
  • BITCOIN
    2021511,63

TINAZTEPE MAHALLESİ SAĞLIK OCAĞINA KAVUŞUYOR

TINAZTEPE MAHALLESİ SAĞLIK OCAĞINA KAVUŞUYOR
655 Görüntülenme
09 Ekim 2020-15:31

Melikgazi ilçesine birçok yatırımı kazandıran ve ilçedeki ihtiyaçları bir bir gideren Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Tınaztepe Mahallemizde yapımı devam eden sağlık merkezimizde incelemelerde bulunduk. Hayırsever Sarıalp ailesi ile3,5 ay önce inşaatına başladığımız sağlık ocağında kaba çalışmalar bitti. İnşallah Kasım ayı sonu gibi de yapımını tamamlayıp hizmete sunacağız. Ben Sarıalp ailesine hayırlarından dolayı teşekkür ederim. Allah kabul etsin. Rabbim nice hayırlar yapmayı nasip etsin. Bu güzel sağlık tesisimizin Tınaztepe halkına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Germir’e 2 müjde birden…

Melikgazi’ye ikiyatırım müjdesi daha veren Başkan Dr. Palancıoğlu, “Bir hizmet müjdesi daha vermek istiyor. Hayırsever Hacı Mehmet Amca ile GermirBölgemizde bir sağlık ocağı bir cami yapımı için bize başvurdu. İnşallah onunla bu güzel işi Melikgazi Belediyesi olarak hayata geçireceğiz. Rabbim herkese böyle güzel hayırlar yapmayı nasip etsin.” diye konuştu. -GA-(MELİKGAZİ BELEDİYESİ)  

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft