• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

1 MİLYAR TL’LİK PROJEDE TALEP TOPLANACAK

1 MİLYAR TL’LİK PROJEDE TALEP TOPLANACAK
648 Görüntülenme
13 Ağustos 2020-16:23

Başkan Büyükkılıç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Beydeğirmeni Besi Bölgesi Projesi’nin hem Kayseri hem de ülke ekonomisi için istihdam ve üretim odaklı çok önemli bir proje olduğunu belirtti.

Kayseri’nin geleceği için yapılmış en önemli projelerden biri olan Beydeğirmeni Besi Bölgesi Projesi’nde 3. Grup talep toplanmaya 14 Ağustos tarihi itibarıyla başlanacağını kaydeden Başkan Büyükkılıç, son talep tarihini de 10 Eylül 2020 olarak açıkladı.

Başkan Büyükkılıç, klasik belediye hizmetlerinin yanı sıra şehir ve ülke ekonomisini büyütmek için de projeleri hayata geçirdiklerini dile getirerek, “Şehrimiz ve ülke ekonomimizi büyütmek için de projeler üretiyoruz. Küçük esnafın işini büyütmesi için ana unsur iş yeri. Bu sorunun aşılmasına yönelik esnaf siteleri ile ticaret ve sanayi siteleri yapımında Kayseri’de örnek projelerimiz var. Beydeğirmeni Besi Bölgesi Projemiz de bunların içerisinde. 1 milyar TL’lik yatırımla proje tamamlandığında en az 4 bin kişiye doğrudan iş kapısı olacak. Burası 80 bin baş besinin yapılacağı, her yıl Kayseri ekonomisine 800 bin TL sıcak paranın girmesini sağlayacak bir bölge olacak. Beydeğirmeni’nde elde edilen hasılatın tamamı Kayseri’de kalacak. Bu yüzden projeye çok önem veriyoruz” dedi.

Beydeğirmeni Besi Bölgesi’ne talepler, 25 TL+KDV metrekare fiyatıyla Büyükşehir Belediyesi İmar ve İnşaat A.Ş. tarafından alınacak. -GA-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft