Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI

24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI
531 Görüntülenme
24 Temmuz 2021-16:05

24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle şehir protokolü kutlama mesajları yayımladı.

Büyükkılıç’tan 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Büyükkılıç, “Kamuoyunu hızlı, etkili ve doğru bir biçimde bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Başkan Yalçın'dan 24 Temmuz Mesajı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında basının önemine dikkat çeken Başkan Yalçın, “Gazetecilik, kişilerin hak ve hürriyetlerine saygılı, halkın haber alma özgürlüğünü yerine getiren; en zor şartlarda tarafsız, dürüst ve ilkeli şekilde icra edilen ayrıcalıklı bir meslektir. Gazeteci gecesini gündüzüne, canını dişine katarak, ailesinden fedakarlık yaparak mesleğini icra etmeye çalışan, kamuoyunun doğru bilgi almasında sorumluluk sahibi kişidir. İleri demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olan basın, tarafsız, çıkarsız ve yapıcı eleştirilerle yöneticilere yol gösteren araçtır" ifadelerini kullandı. Başkan Yalçın mesajını şöyle tamamladı:“Şehrimizde bu anlayışla görev yapan tüm gazeteci kardeşlerimizin 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, her zaman iyi ve güzel haberlerle karşılaşmak ümidiyle başarılar diliyorum.”

Başkan Demir, “Basın, Toplumun Güvencesidir”

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Türk Basınından Sansürün Kaldırıldığı ve Basın Bayramı olarak ilan edilen 24 Temmuz'u kutladı.
Gazeteciliğin kamu adına gerçekleri araştırma ve doğru haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleği olduğunu söyleyen Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir;“Türkiye'ye önemli katkılar sağlayan ve önemli sorumluluk üstlenen bu meslek çalışanlarıyla birlikte geniş bir ailedir. Büyük bir özveriyle çalışan değerli basın çalışanlarımız günümüzde de çeşitli sorunlara göğüs germekte ve mücadele etmektedir. Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsız bir şekilde kamuoyunu aydınlatma adına çalışmalarını yürüten basın toplumun güvencesidir. Ben sansürün kaldırılışının yıl dönümünde, ilimiz basınına ve çalışanlarına bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de, ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

 Kösedağ,"Basın Toplumun Gözü Ve Kulağıdır"

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, basında sansürün kaldırılışının 113. yılı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, açıklamasında, gazetecilerin 24 Temmuz 1908’de gerçekleştirdiği direniş sonucu kalkan sansürün, aradan geçen süreçte yapılan çeşitli yasal düzenlemelerle ve baskılarla yeniden gündeme geldiğini belirtti.

Zor şartlar altında yerel ve ulusal alanda çalışan tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan KGC Başkanı Metin Kösedağ, bayramın bayram olarak kutlanabilmesi için şartların iyileştirilmesi gerektiğini belirtti.

Kösedağ, yaptığı açıklamada, "Her şeyden önce Türkiye’nin dört bir yanında gece gündüz demeden, canını hiçe sayarak basın mesleğini sürdüren tüm meslektaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik ediyorum. Gazetecilik zor bir meslek. Ayrıca ilin ve ülkenin sorunları doğru, tarafsız ve ilkeli bir şekilde yayınlandığı takdirde kutsal bir meslektir. Bir nevi kamu hizmetidir gazetecilik. Toplumun aynası, gözü kulağıdır. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Gazeteciler olarak sırtımızda nasıl bir yük olduğunun bilincindeyiz. Gazeteciler zor şartlar altında meslek hayatlarını sürdürmektedirler. Hakeza basın camiasının içerisindeki tüm çalışanlar maddi imkansızlıklardan yakınmaktadır. Basın kuruluşlarının ve basın sektöründe çalışanların sorunları çözülmeden bir basın bayramından söz etmemiz mümkün olamaz" dedi.

Tok’un 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlayarak basının önemine dikkat çekti.
Ülkenin gelişimi, halkın bilgilendirilip, bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetin oluşturulmasında basın sektörünün katkılarının yadsınamaz olduğunu kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok; "Tarafsız, objektif ifade etme ve haber alma özgürlüğü anlayışıyla etik kurallar içerisinde gazetecilik mesleğini yürüterek ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkı sunan yerel basınımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarım. Kamu hizmeti niteliğinde yürüttükleri görevlerinin hassasiyetiyle bundan sonra da ilimize önemli katkılar sunmalarını diler, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

KAYSO Başkanı Büyüksimitci’den 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımlayarak, “Gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum” dedi. -GA-(GİZEM ABATAY)

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft