• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,63
  • GRAM ALTIN
    2503,06
  • ÇEYREK ALTIN
    4117,59
  • BITCOIN
    1992565,45

70 KİŞİLİK PANSİYON İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

70 KİŞİLİK PANSİYON İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
543 Görüntülenme
22 Ekim 2020-16:51

Yeni Mahallede yapılacak ve toplam maliyeti 5 milyon lirayı bulacak olan öğrenci pansiyonunun protokolü Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve hayırsever hemşerimiz Turan Aksu tarafından imzalandı.

Develi’nin eğitim hayatında hayırseverlerin hayati rol oynadığını belirten Cabbar Başkan “Doğdukları toprakları unutmayarak, bu topraklara vefa borçlarını ödemek adına gelecek nesillerimizin iyi yetişmesi için eğitimlerine katkı sağlamak adına kalıcı eserler bırakan hemşerilerimizden birisi olan Turan Aksu ağabeyimize de bu güzel eseri için hemşerilerim ve şahsım adına çok teşekkür ediyor, Rabbimden hayrını kabul etmesini diliyorum” dedi. Eğitime verilen desteğin her şeyden daha önemli olduğunu belirten Kaymakam Duru “Allah Turan Aksu ağabeyimizden razı olsun. İnşallah onun yaptıracağı bu eserle 70 tane yavrumuzun barınma ihtiyacı karşılanacaktır. En kısa sürede açılışını yapmayı dilediğimiz bu eserin Develimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Protokol töreni hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi. -GA-(DEVELİ BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft