• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

AGÜ TTO’DAN GİRİŞİMCİLERE BİR DESTEK DAHA

AGÜ TTO’DAN GİRİŞİMCİLERE BİR DESTEK DAHA
660 Görüntülenme
27 Ekim 2020-15:00

Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (AGÜ TTO), girişimci gençlerin yaratıcı ve yenilikçi düşünmesini teşvik eden, farklı disiplinden girişimcilerin bir arada çalışmasını sağlayacak, ABD, İngiltere ve Avrupa’nın önde gelen ülkelerinde ticarileşme sorununa yeni bir çözüm üreten “Creative Hub” projesini Sümer Kampüsü’nde hayata geçirdi.

Teknoloji Transfer Ofisi ekibinin hazırladığı, Amerikan Büyükelçiliği Hibe Programına sunulup, desteklenmeye hak kazanan “Creative Hub: From Local to Global” projesi kapsamında merkez kurulacak.

Kurulacak merkezde ise girişimcilerin yenilikçilik ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlayacak disiplinlerarası çalışmaları ve iş birliğini teşvik edecek eğitimler verilecek. Ayrıca, atölyeler ve yarışmalar düzenlenecek. Girişimcilerin tasarım ve yazılım alanındaki bilgi birikimlerini arttırmak amacıyla uzun süreli eğitimler de gerçekleştirilecek.   -GA-(ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ) 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft