Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

AGÜ’LÜ ÖĞRENCİLERDEN SAĞLIK ALANINDA HAYATI KOLAYLAŞTIRACAK PROJE

AGÜ’LÜ ÖĞRENCİLERDEN SAĞLIK ALANINDA HAYATI KOLAYLAŞTIRACAK PROJE
555 Görüntülenme
04 Şubat 2022-13:53

AGÜ’LÜ ÖĞRENCİLERDEN SAĞLIK ALANINDA HAYATI KOLAYLAŞTIRACAK PROJE

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri, uluslararası hastalara dünya çapındaki en iyi doktora uygun ücretle ulaşmasını kolaylaştırmak için kurulmuş ve sağlık turizmi kuruluşlarını listeleyerek hasta-doktor arasındaki iletişimi kolaylaştırmak isteyen yenilikçi bir sağlık teknolojisi girişimi olan “Medicurism” adlı projelerini görücüye çıkardılar.

AGÜ Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Koray Vatan, Yunus Kaydan ve Oğuz Kaan Pehlivan geliştirdikleri projeyi Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi ve İstanbul Ticaret Odası ortaklığında İstanbul’da Polat Tower’da gerçekleştirilen ve girişimcilerin kendilerini yatırımcılara tanıtabilmeleri amacıyla düzenlenen “SahneXL” adlı etkinlikte tanıttılar.

AGÜ’lü öğrenciler proje yönetimi, finans, ürün yönetimi, teknoloji yönetimi gibi konularda aldıkları 6 aylık eğitimin sonucunda geliştirdikleri projeleriyle katıldıkları elemelerden sonra ön kuluçka girişimi olarak “SahneXL” etkinliğinde yer alan 16 ekipten biri oldu.

Hem online hem yüz yüze olarak hibrit bir şekilde gerçekleştirilen organizasyonda proje yönetiminden sorumlu kurucu ortak Koray Vatan, teknolojiden sorumlu kurucu ortak Yunus Kaydan, ürün tasarımından sorumlu kurucu ortak Oğuz Kaan Pehlivan, ekipte geliştirici olarak yer alan Muhammet Hakan Tekbaş ve iletişimden sorumlu Burak Akça yer aldı. Medicurism girişiminin sunumunu yapan kurucu ortak Koray Vatan sunumunda özellikle sağlık turizmindeki planlama eksikliğini vurgularken Medicurism ile getirdikleri iletişim adına teknolojik çözümler ve hastaların bütçelerine uygun paketleri oluşturabilecekleri hem web sitesi hem de mobil uygulaması üzerinden ulaşılabilen, sağlık turizmi kuruluşlarını listeleyen girişim SahneXL’da dikkat çekti.

Aynı zamanda SahneXL’a katılan en genç ekip olan AGÜ’lü öğrenciler iş dünyasının bilinen isimlerine anlattıkları projelerini geliştirebilmek için olumlu geri bildirimler aldılar.

SahneXL’ta girişimlerini belirli düzeye taşımış girişimciler, yatırımcılara kendi girişimlerini tanıtma fırsatı bulurken, aynı zamanda alanında yetkin kişilerin konuşmacı olarak yer aldığı panellerle katılımcıların gelecek hakkında fikir sahibi olması sağlanıyor.-ED-(AGÜ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft