• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

AK PARTİ İL TEŞKİLATINDAN HACILAR BELEDİYESİNE ZİYARET

AK PARTİ İL TEŞKİLATINDAN HACILAR BELEDİYESİNE ZİYARET
655 Görüntülenme
15 Aralık 2021-14:25

AK PARTİ İL TEŞKİLATINDAN HACILAR BELEDİYESİNE ZİYARET

Belediye binasında gerçekleştirilen ziyarette yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 29 projeyle çıktıkları yolda 34 projeyi hayata geçirdiklerini belirterek şöyle konuştu;

“Bugün ki toplantımızda 2021 yılı değerlendirmesinin yanı sıra 2022’de yapılacak işler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Toplantımızda son 3 yılımızda gerek devlet yatırımları gerekse Büyükşehir Belediyemizin yatırımları ve Belediyemizin yatırımlarını değerlendirdik.”

Başkan Özdoğan,  29 projeyle çıktığımız yolda 34 proje hayata geçirdik diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Ak parti il Başkanı Şaban Çopuroğlu’da, Hacılar İlçesi’ne güzel işlerin yapıldığına dikkat çekerek şöyle konuştu;

“Teşkilat olarak her hafta salı günü tüm ilçelerimiz de toplantılara katılıyoruz. Pandemi sürecinde bu toplantı ve etkinliklerimizi internet üzerinden sağlıyorduk. Şimdi fırsat buldukça sahada ilçe ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hacılar’da güzel işler yapılıyor, verilen sözler yerine getiriliyor. İlçe başkanımızla birlikte güzel işlere imza atılıyor.”

“Bugün burada ilçe yönetim kurulu toplantımızda da teşkilat mensuplarımızı dinleyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen Çopuroğlu,  sahada olmanın önemine değinerek çalışmalarda emeği geçen teşkilat mensuplarına teşekkür etti.-ED-(AK PARTİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft