Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI ÜLKE’DEN ÇAĞAN’A ZİYARET

AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI ÜLKE’DEN ÇAĞAN’A ZİYARET
704 Görüntülenme
22 Eylül 2021-17:23

AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI ÜLKE’DEN ÇAĞAN’A ZİYARET

 

Kayseri Yozgatlılar Fedarasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve Başkan Yardımcısı Ömür Özkan, yönetim kurulu üyeleri Nevzat Barbaros, Fatih Genç Deniz Çağan’ı ziyaret ederek tebriklerini iletti.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren, genel sayman Koray Can ve yönetim kurulu üyesi Yusuf Korkmazyürek’in de yer aldığı ziyarette konuşan Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, “Kayseri’de medya camiasında ve STK kuruluşlarında güzel işler yapan Deniz bey temmuz ayı itibariyle de Yozgatlılar Federasyonu’na başkan olarak seçildi. Bu ziyaretimizde hem kendisine hem yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dedik. Daha öncesinde başka mevkilerde büyük hizmetler yaptılar. Yeni dönemde federasyon başkanlığında da güzel işler yapacağına hep beraber şahit olacağız” dedi.

 

Kayseri Yozgatlılar Fedarasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, Ülke ve yönetim kurulu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Ülkemizin ve Kayseri’mizin en büyük siyasi partilerinden birisiniz. Partinizde Yozgatlıların çok olmasını arzu ederiz. Kayserimiz ve Türkiye’nin medar-ı iftiharı Sayın Taner Yıldız’ın Ak Parti saflarında yer alması bizim için daha önemlidir. Bundan sonraki süreçte Kayseri’deki Yozgatlıların mecliste bulunan bir parti hariç tüm siyasi partilerde yer alması bizim için çok önem arz ediyor. İnşallah bu tavsiyemizi değerlendirirsiniz sayın başkanım. Bundan sonrada sizlerle birlikte güzel çalışmalar içerisinde bulunacağımızdan hiç şüphemiz yok. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” diye konuştu. -GA-(HABER MERKEZİ)   

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft