Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

AK PARTİ’DE DEĞİŞİM

 AK PARTİ’DE DEĞİŞİM
686 Görüntülenme
25 Eylül 2020-14:12

Özvatan ve Sarıoğlan ilçe teşkilatlarında değişikliğe gidilirken diğer ilçelerde ise mevcut başkanlarla yola devam kararı alındı.

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve Koordinatörler  ile istişareler de bulunduklarını belirterek, “bu istişareler sonucunda Özvatan İlçesinde Erkan Bulut, Talas İlçesinde ise İl Gençlik Kolları eski Başkanı Hasan Nuri Kuş ile yola devam kararı aldıklarını söyledi.

Ayrıca Pınarbaşı İlçesinde Mevcut Başkan Türkay Kara, Develi İlçesinde mevcut Başkanımız Osman Turan,Yahyalı İlçemizde mevcut Başkanı Esat Türkmenoğlu, Hacılar İlçesinde mevcut Başkan Ahmet Öğüç, Sarız İlçesinde ise mevcut Başkan Hulusi Kara’nın yeniden aday gösterildiği belirtildi. Şimdiye kadar ki tüm görev yapan ilçe başkanlarına teşekkür eden Başkan Çopuroğlu, “bize verdikleri katkı ve emekleri için teşekkür ediyoruz. Yeni oluşan ilçe yönetimlerimiz ile Kayseri'de yeni dönemde dinamik, çalışkan ve özverili bir şekilde Ak Dava'ya hizmet edileceğine inancımız tamdır" dedi. -GA-(AK PARTİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft