• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    2073533,01

AK PARTİ’YE İKİ BELEDİYE BAŞKANI DAHA KATILDI

AK PARTİ’YE İKİ BELEDİYE BAŞKANI DAHA KATILDI
672 Görüntülenme
08 Temmuz 2021-16:56

AK PARTİ’YE İKİ BELEDİYE BAŞKANI DAHA KATILDI

Farklı partilerden AK Parti’ye katılım süreci AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Başkanlığındaki bir heyet tarafından koordine ediliyor.

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 147. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Diyarbakır’ın Dicle İlçe Belediye Başkanı Felat Aygören ve Giresun’un Dereli ilçesi Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Adem Önal, AK Parti’ye katıldı. Dicle Belediye Başkanı Bağımsız iken; Yavuzkemal Belediye Başkanı Saadet Partisi’nden AK Parti’ye geçti.

AK Parti’ye geçiş yapan belediye başkanlarına rozetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanları’nın AK Parti’ye geçiş sürecini yöneten Özhaseki sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz İl Başkanları Toplantımızda Diyarbakır Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören ve Giresun Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal AK Parti ailemize katıldı. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Bu son katılımlardan sonra AK Parti’ye geçiş yapan belediye başkanı sayısı 38 oldu. Böylelikle AK Partili belediye sayısı 802’ye yükseldi.-ED-(AK PARTİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft