• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

AKKIŞLA HIZ KESMİYOR

AKKIŞLA HIZ KESMİYOR
436 Görüntülenme
17 Ekim 2021-14:58

AKKIŞLA HIZ KESMİYOR

 

Akkışla Kaymakamı, Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Muhtarlar, Meclis Üyeleri , Siyasi Parti Temsilcileri, Akkışla halkı ve 100 ün üzerinde üniversite öğrencisinin katıldığı yürüyüşe yoğun ilgi gösterildi. Kesdoğan Millet Bahçesinde sona eren etkinlikte, Belediye Başkanı Ayhan Arslan misafirlerle birlikte bölgenin ağaçlandırmasını yaptılar. Etkinlikte konuşan Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan "Hem çalışmalarımızda hemd e sosyal etkinliklerimizde hız kesmiyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Kayseri'den sivil toplum kuruluşlarını doğa yürüyüşümüzde ağırlamıştık. Güzel bir etkinlik olmuş ki şimdi yine talep geldi Üniversite öğrencilerimizi misafir ettik. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum, Akkışlamızı bir cazibe merkezi haline getireceğiz inşallah. Akkışlamızı hiç görmemiş misafirlerimiz Kesdoğanımızı gördükten sonra hayranlıklarını dile getirdiler. Ben hepsine teşekkür ediyorum, yine tekrar ediyorum bizler 3 kuralımızı yerine getirirsek Rabbimde Bereketini esirgemiyor. İlçemize hizmet konusunda emeklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç'a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile gördüğümüz Millet Bahçesi başta olmak üzere ilçemizin dört bir yanında çalışmalar devam ediyor.Ben Etkinliğimizde emeği olan tüm paydaşlarımıza ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ayrıca etkinlikte ilçede düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri taktım edildi. -GA-(AKKIŞLA BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft