• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    2073533,01

AKKIŞLA’DAN AZERBAYCAN’A DESTEK

AKKIŞLA’DAN AZERBAYCAN’A DESTEK
604 Görüntülenme
11 Ekim 2020-16:47

Çalışmaları yerinde kontrol etti. Devamında mahalleli vatandaşlarla istişarelerde bulunarak taleplerini dinledi. Yapımı devam eden halı sahanın kontrollerini yaparak, vatandaşların görüşlerini ve teşekkürlerini aldı. 

İlçe Merkezinde esnaflara ve Ortaköy Mahallesinde bayrak dağıtımı gerçekleştiren Başkan Arslan “Desteklerimizin bir göstergesi olarak ve "İKİ DEVLET TEK MİLLET" diyerek Ortaköy Mahalleli vatandaşlara Can Gardaşımız Azerbaycan Bayrağı ve Türk Bayrağı dağıttık. İşgal altındaki topraklarını kurtarma ve vatanlarını koruma mücadelelerinde, Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız. Azerbaycan'daki yerleşim yerlerine yapılan saldırılarda can veren ve işgal altındaki vatan topraklarını kurtarma mücadelesinde şehit düşen asker ve sivil Azerbaycanlı kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, haklı davalarında kendilerine nusret diliyorum.” İfadelerini kullandı. -GA-(AKKIŞLA BELEDİYESİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft