• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,45
  • GRAM ALTIN
    2475,26
  • ÇEYREK ALTIN
    4072,68
  • BITCOIN
    2053764,31

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ÖZDEMİR’DEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ÖZDEMİR’DEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET
778 Görüntülenme
26 Ağustos 2021-16:09

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ÖZDEMİR’DEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cüneyd Özdemir,  yapılan genel kurulun ardından Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

Ziyarette Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Abdurrahman Pınar ve şube müdürü Mahmut Koç’un yanı sıra Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’ndan başkan yardımcısı Ersan Dağdeviren, genel sayman Koray Can ve yönetim kurulu üyesi Kazım Karagöz hazır bulundu.

Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cüneyd Özdemir, ziyarette yaptığı konuşmasında, “İl Müdürlüğü olarak Çağan Medya Genel Müdürü ve aynı zaman Kayseri Yozgatlılar Federasyonu başkanlığına seçilen Deniz beye hayırlı olsun dileklerimizi iletmeye geldik. Ayrıca da geçtiğimiz dönemlerde sayelerinde kendimizi ve kurumumuzu anlatma fırsatı bulmuştuk. Bizler kurum olarak özellikle koruyucu ailelikte öndeyiz. Görevinizi hayırlı olsun” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan, “Ziyaretiniz bizi mutlu etti. Bizlerde bundan sonraki süreçte daha önce sizin çalışmalarımızla ilgili insanları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için çalışmalar yapmıştık. Bundan sonraki süreçte kaldığımız yerden programları yapmaya devam ederiz. Kayseri’de çok fazla Yozgatlı yaşıyor. Sizlerin yaptığı işiler çok kutsal ve kolaylıklar diliyorum. Ayrı ayrı ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft