Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

ALMANYA EL ELE DERNEĞİNDEN HAYIR HİZMETİ

3767 Görüntülenme
04 Nisan 2021-17:25

ALMANYA EL ELE DERNEĞİNDEN HAYIR HİZMETİ

Almanya’nın Bilefeld şehrinde sosyal, kültürel insanı hizmetler yapan El ele derneği yine bir tır dolusu Türkiye’ye engelliler için akülü arabalar getirdiler.

Hayır hizmetleriyle tanıdığımız El ele derneğimiz bu derneğin kurucu genel başkanı aynı zaman da Almanya Yozgatlı Dernekler Federasyonu (AYDEF) genel başkan yardımcısı Dursun Karabel' in öncülüğünde Türkiye’nin  geneline el ele engelliler  Yardımlaşma ve dayanışma  derneği olarak  Giresun,Diyarbakır, Yozgat,Niğde, Sinop, Tekirdağ,Afyon ve İstanbul'da  ihtiyaç sahibi engellilere akülü araçlar  teslim edildi.

Bizzat dağıtımı yapan Başkan Dursun Karabel Gazeteci Doğan Tufan'a şu açıklamayı yaptı; "Almanya'dan bir tır dolusu getirdiğimiz Engelliler için Akülü araçlarımızı Giresun ve çevresine dağıttık. İhtiyaç sahibi mağdur kardeşlerimizi sevindirmenin mutluluğunu yaşadık. Bize  yardımcı olan Giresun belediyesi ve personeline, sporcularımıza iş adamlarımıza, Almanya’dan Giresun'a kadar taşımada, dağıtımda bize destek veren, hayır sever kardeşlerime derneğimiz ve yönetim kurulum adına  teşekkür ediyorum. Tüm engelli kardeşlerime hayırlı olsun".dedi.

Karabel, “Yozgatımıza  bu turumuzda 6 adet Yenifakılli' ya 1 adet Aydıncık Belediyesine 1 Sorgun Bahaadın Belediyesine 1 Yerköy Belediyesine  6 engelli akülü araba dağıtımını yaptık. Ayrıca,gariban gençlerimizi evlendirmek için 10 koli abiye ve gelinlik, Sorgun Şefkat eli derneğine 4 koli gelinlik ve abiye, Çiğdemli Belediyesi başkanı Ahmet Sungur'a 4 koli gelinlik ve abiye verilmiştir. Evlenecek olan ihtiyaç  sahibi gençlerimiz sevinsinler istiyoruz. Almanya  Bielefeld El ele  Engeliler  yardımlaşma  ve dayanışma derneği yönetimi tarafından  Yozgat 'ta büyük hizmet getirmiştir" dedi.-GA-(GİZEM ABATAY)  

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft