• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

ALTUN, HALI SAHA İNŞAATINI İNCELEDİ

ALTUN, HALI SAHA İNŞAATINI İNCELEDİ
799 Görüntülenme
12 Kasım 2020-16:53

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Şahin, İlçe Müftüsü  Mahmut Taşyapan ve Okul Müdürü Serkan Işık'ın da eşlik ettiği incelemede Başkan Altun, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Altun,"Bünyan Naci Baydemir Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi okul binamızda ve Kayseri Büyükşehir Belediyemiz ile yapımına başladığımız futbol sahasında incelemelerde bulunduk. Ölçüleri itibariyle ilçemizdeki en büyük halı saha burada yapılıyor. Okul bahçemizde ayrıca hayırseverlerimizin katkısıyla tenis, basketbol ve voleybol alanları da inşa ediliyor. Hükümetimiz, belediyemiz kamu kurum ve kuruluşlarımız ile hayırseverlerimizin gayretleriyle Bünyan'ımızda birbirinden dev projeler hayata geçiyor. Yakaladığımız bu uyum sayesinde ilçemiz daha da gelişiyor, güzelleşiyor. İmam Hatip Lisemizde bu yatırımımızla; yarınlarımız ve umudumuz olan yavrularımızın yetişmelerine ve geleceklerine ayrı bir güç katmayı amaçlıyoruz. Gerçekten okulumuzun her köşesinde ayrı bir gayret, ayrı bir emek var. Okul Müdürümüz Serkan Işık ve eğitim kadrosu başta olmak üzere çocuklarımız için elini taşın altına koyan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Şahin ve Okul Müdürü Serkan Işık'ta yapılan yatırım için Başkan Altun,'a teşekkürlerini ilettiler. -GA-(BÜNYAN BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft