• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

ATAŞ, ULAŞIM VE SU SORUNUNU MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

ATAŞ, ULAŞIM VE SU SORUNUNU MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI
654 Görüntülenme
25 Eylül 2020-13:50

Kentin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, tarımdan hayvancılığa, işsizlikten yoksulluğa, ekonomiden diğer yaşanan sıkıntılara kadar her alanda sorunların takibini sürdürüyor. Ataş, bu kez de Meclis Başkanlığına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını istemiyle verdiği soru önergesinde Develi ve Yahyalı arasındaki karayolunu sordu.

Yolun yapım işinin 2016 yılında ihale edildiğini,2017 yılında işin yapımına başlanıldığını belirten Ataş, ancak yolun söz verilen tarihte bitirilemediğine dikkat çekti. Ataş, "Yolun bitiş tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirtilen yol yapım işi halen devam etmektedir. Bölgede yaşayan vatandaşlarımız, yol yapım çalışmalarının uzamasının en önemli sebebi olarak, yolun bulunduğu konumdan fazlasıyla yükselmesini göstermektedir. Yolun yükselmesinden dolayı tarla fiyatları düşmekte, yolun bozukluğundan dolayı vatandaşlarımız araçları her gün sanayi de bakıma götürmektedir" diye konuştu.

Ataş, çalışmaların uzun sürmesinin bölgede yaşayan vatandaşları fazlasıyla mağdur ettiğini vurguladı.

Diğer yandan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye de, Develi'de çiftçilerin yaşadığı su sorununu sordu. -GA-(İYİ PARTİ) 

 

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft