• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

ATATÜRK, DİJİTAL GÖSTERİM MERKEZİ'NDE ANILDI

ATATÜRK, DİJİTAL GÖSTERİM MERKEZİ'NDE ANILDI
525 Görüntülenme
10 Kasım 2020-16:53

Cumhuriyet Meydanı Hunat Medresesi önünde yer alan ve her ay farklı etkinliklere ev sahipliği yapan merkezde vatandaşlar, Atatürk'ün hayatından kesitlerin sunulduğu videoyu izledi, ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i hologram gösterimiyle deneyimledi.

İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürü Mehmet Uğurlu, gazetecilere, Türkiye'nin markasını güçlendirmeyi, milli ve manevi değerlere sahip çıkacak içeriklerle halkı bilinçlendirmeyi, kültürel değerleri her zaman önde tutmayı ve Türkiye'nin tanıtımını gerçekleştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Merkezde her ay içeriği değiştirerek tarihi ve kültürel değerleri son teknolojilerle halkın gösterimine sunduklarını aktaran Uğurlu, "Geçen ay 29 Ekim ile ilgili gösterimimiz mevcuttu. Bu ay 10 Kasım olması nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefat yıl dönümü nedeniyle 10 Kasım özel gösterimi yapıyoruz. Aynı zamanda Dağlık Karabağ, Azerbaycan ile ilgili gösterim de halkımıza sunulmuştur. Gösteri halkımız tarafından ilgiyle izlenmektedir." diye konuştu. -GA-(AA) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft