Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

AVRUPA KAYSERİLİLER BİRLİĞİ’NDEN ÖĞRENCİLERE TABLET

AVRUPA KAYSERİLİLER BİRLİĞİ’NDEN ÖĞRENCİLERE TABLET
583 Görüntülenme
19 Ocak 2021-16:49

Avrupa Kayserililer Birliği Başkanı Muzaffer Polat, ilçelerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği yapacaklarını da açıkladı. 

Avrupa Kayserililer Birliği Başkanı Muzaffer Polat ve beraberindeki heyet KGC Başkanı Veli Altınkaya’yı ziyaret ettiler. Ziyarette Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak’ta yer aldı.

KGC Başkanı Veli Altınkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “bu derneğimiz 7-8 yıl önce kadar kurulmuş. Kayseri’de eğitime katılım için tablet dağıtımı yapıyorlar. Avrupa’da 5 milyona yakın Türk vatandaşımız var. 2.dünya Savaşı’ndan sonra 61 yılında  Avrupa’ya gittiler. Bugün Avrupa’nın kalkınmasında onların katkıları da büyüktür. Bu derneğimiz insanların bir çatı altında toplanmasına katkı sağlayacaktır” dedi.  

Avrupa Kayserililer Birliği Başkanı Muzaffer Polat, eğitime katkı sunduklarını anlatarak, “ Biz Avrupa’da bütün Kayserilileri bir araya toplamak için bir dernek kurduk.  2019 yılından beri de sosyal sorumluluk projelerimiz devam ediyor. 2019 yılında Kayseri ve ilçelerinde 2 bin çocuğumuzu giydirdik. 2020 yılında akülü tekerlekli sandalye yardımı yaptık. Bu sene de tablet dağıtımı yapmaya karar verdik. İlçelere 10’ar tane olmak üzere dağıtımı yapacağız” diye konuştu.

Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, “Muzaffer bey kendisi bizi buldu ve ilçede engelli vatandaşımız olup olmadığını sordu. İlk faaliyetimiz bu şekilde olmuştu. Biz sadece aracı oluyoruz ve birlik olarak kendileri yardım yapıyorlar. Geçen yılda öğrencilerimize bot ve mont yardımı yaptılar. Bu kez de tablet için biz rehberlik edeceğiz.  Bize destek oldukları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından KGC Başkanı Altınkaya kendisine hediye edilen tableti Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak’a vererek, ihtiyaç sahibi bir öğrenciye ulaştırılmasını istedi.-ED-(GİZEM ABATAY)      

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft