• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

AYDEF’DEN YOZGAT SPOR’A ZİYARET

AYDEF’DEN YOZGAT SPOR’A ZİYARET
778 Görüntülenme
07 Ağustos 2020-14:21

Başkan Mustafa Çelik ve Levent Gülten Almanya’dan Yozgat Spora nasıl destek oluruz onun üzerinde duruldu. Eski bir futbolcu da olan Mustafa Çelik konuşmasında Yozgat Spora  yurt dışından her türlü desteği verebileceklerini vurguladı.

Kazım Arslan, daha iyi bir kadro kurmak istediklerini dile getiren Kazım Arslan,“İlk etapta futbolcularımızla oturup, anlaştık, konuştuk, geçmiş döneme ait alacaklarını ödüyoruz. Birkaç hafta içerisinde bu ödemelere yapmış olacağız” dedi.

“Kadroyu Koruyacağız”

15 futbolcunun sözleşmesinin devam ettiğini aktaran Kazım Arslan, “Onlarla yeni sezonda tekrar oturup, konuşup, yeniden anlaşacağız. Onun ötesinde de sözleşmesi biten futbolcularla da anlaşmak istediğimiz oyuncular var. Onlarla da inşallah anlaşmak için gerekli görüşmeleri yapacağız. Tabi birkaç tane de takviye gerekiyor, onu da teknik heyetle birlikte karar verip dış transferimizi de tamamlayacağız” diye konuştu.

Teknik Direktör Cemal Çıldır ile yeni sezonda da anlaşmak istediklerini vurgulayan Kazım Arslan, “Birkaç gün içinde Teknik heyet konusunda kararımızı netleştireceğiz. Hocamızla henüz konuşmadık. Tabi ki hocamız da devam etmek istiyor. Bizim de hocayla sorunumuz yok. Ama tabi ki profesyonel lig, oturup konuşacağız. Anlaşabilirsek devam edebilir. O da kuvvetli alternatifler içerisinde” şeklinde konuştu.

“Seçme Yapacağız”

Açıklamalarda bulunan Kazım Arslan, “Tabi bu arada kampın öncesinde bir haftalık bir seçme süreci olacak. Yozgatspor da genç oyunculara fırsat vermek için takım toplanmadan önce bir seçme programımız olacak. Oradan da Yozgatspor’a genç yetenekleri kazandırmış olacağız” dedi.

Arslan,  "Yozgat Spora DUYKON genel başkanı Ahmet Yılmaz bey en büyük destekçilerimizden madden ve manen hep yanımızda kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. -GA-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft