• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

BALIK ADAMLAR SUDA TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK POSTERİ AÇTI

BALIK ADAMLAR SUDA TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK POSTERİ AÇTI
710 Görüntülenme
30 Ağustos 2020-14:26

Merkez Kocasinan ilçesi Kuşçu Mahallesi'ndeki Yamula Baraj Gölü'nde Türk bayrağı ve Atatürk posteri açan balık adamlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Dernek Başkanı Mehmet Eskitaş,en önemli milli bayramlardan 30 Ağustos'u kutlamak için bir araya geldiklerini söyledi.Etkinliği dernek üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdiklerini belirten Eskitaş, "Bu milli coşkuyu ailelerimizle yaşayalım istedik. Arkadaşlarımız bayrak ve Ulu Önder Atatürk'ün posterini su üstünde dalgalandırdı." dedi.Eskitaş, etkinliğin bir diğer amacının "Mavi Vatan" düşüncesine destek vermek olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:"Son günlerde tüm dünyanın gündemi olan şey Mavi Vatan. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşları olarak Mavi Vatan'a sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu sorumluluğu da çocuklarımıza aktarmak istiyoruz. Mavi Vatan'da Türk bayrağı ve Atatürk posteri bizim vazgeçilmezimiz. Elimizden geldiği kadar sahip çıkmaya çalışıyoruz." GA-(AA)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft