Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN ÜNİVERSİTE REKTÖRLERİNE ZİYARET

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN ÜNİVERSİTE REKTÖRLERİNE ZİYARET
505 Görüntülenme
20 Ocak 2022-15:30

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN ÜNİVERSİTE REKTÖRLERİNE ZİYARET

Kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum teşkilatlarıyla birlik, beraberlik dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eğitim ve öğretimi de ‘olmazsa olmaz’ olarak görüyor.

Büyükkılıç, 5 üniversitesi, 80 bin öğrencisiyle eğitim ve öğrenci dostu kentte bu alanda moral ve motivasyonu yüksek tutmak için hem rektörler, hem akademisyenler hem de üniversite öğrencileri ile sık sık bir araya geliyor.

Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney ile Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz’ı makamlarında ziyaret ederek, eğitim-öğretim konusunda bilgiler aldı.

Üniversite rektörleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Büyükkılıç’a eğitim konusunda verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Büyükkılıç da, şehrin ticaret, turizm, sportif, kültürel, sağlık alanlarının yanı sıra eğitimin de merkezi olması için gayretlerinin süreceğini belirterek, tüm üniversitelerde okuyan öğrencilere derslerinde başarılar, akademisyenlere de kolaylıklar diledi.-ED-(BSB)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft