• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, KURBAN KESİM TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, KURBAN KESİM TESİSİNİ ZİYARET ETTİ
699 Görüntülenme
31 Temmuz 2020-18:08

Başkan Çolakbayrakdar, kurban kesim tesisini ziyaret ederek burada incelemelerde bulunup, vatandaşların bayramını kutladı.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Çolakbayrakdar, sağlık ve sıhhat içerisinde nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulundu.

Vatandaşların kurban kesim yerlerinden en iyi şekilde faydalanmaları için gayret gösterdiklerini belirten Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Sabahın erken saatlerinden itibaren Oymaağaçta'ki kesim bölgemizde kurban kesimlerimiz başladı. Kocasinan Belediyesi olarak 5 yıldır buradaki mobil kesim ünitelerimiz ile hizmet veriyoruz. 3 büyükbaş ve diğer küçük kesim yerlerimiz ile vatandaşların huzurlu ve sağlıklı bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için Kocasinan Belediyesi olarak bu bayramda da gayet disiplinli bir şekilde kurban ibadetleri yerine getiriliyor. Hem sosyal mesafeye riayet edecek şekilde almış olduğumuz tedbirler noktasında hemşehrilerimiz sıralarını bekliyor. Kurbanları hazır olanlar kurallara uyarak kurbanlarını kesiyorlar.  İnşallah bundan sonra da salgın sürecinin geçmesini daha sağlıklı günlerde bu ibadetin yerine getirilmesini diliyorum."

Vatandaşlardan Nuri Yalçın da tesislerin çok güzel olduğunu ve hizmetten oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek, kurallara dikkat edilerek kesimlerin gerçekleştirildiğini belirtti.-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft