Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

BAŞKAN PALANCIOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

BAŞKAN PALANCIOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER
534 Görüntülenme
29 Eylül 2020-15:27

Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Takımı sporcuları, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Eskişehir’de yapılan Türkiye finalleri müsabakalarında 7 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanan Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Takımı sporcularını tebrik eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Sporcularımızın başarılarından dolayı mutluluk duyuyoruz. Kazandığınız madalyalar ile bizleri ziyaretiniz çok anlamlı. Siz başarılı genç kardeşlerimle şehrimiz adına yapılan bu şampiyonluklarda bu madalyaları bir bakıma şehrimize armağan ediyorsunuz. Sizleri yetiştiren hocalarınıza ve sizlerin arkasında duran velilerimize de teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Melikgazi Belediyesi Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Takım olarak en iyi ve en başarılı kulüp seçilmelerinin de çok anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Takımının 7 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanarak takım halinde Türkiye Şampiyonu olmalarının başarılarına başarı kattığını sözlerine ekledi.-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft