• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

BAŞKAN TURAN DÜZ GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN TURAN DÜZ GÜVEN TAZELEDİ
743 Görüntülenme
25 Haziran 2021-16:11

BAŞKAN TURAN DÜZ GÜVEN TAZELEDİ

Ankara Yozgatlılar Birlik ve Dayanışma  Vakfı’nın 8. Olağan kongresi Ankara  Şafaktepe parkı içindeki Yozgat Kültür Evi’nde yapıldı.

Yozgat’a ve Yozgat’lıya hizmet amacıyla 25 yıl önce Ankara’da 66 üye ile kurulan  Yozgatlılar Birlik ve Dayanışma Vakfı (YOBİDAV) üç yılda bir  yapılmakta olan kongrenin gündem gereği, Divan Başkanlığına Av. Ali Çelikkaya, yardımcılığına Adem Gökhan Kocaay, kâtipliği Mustafa Solmaz seçildiler.

Genel Kurula üyelerle birlikte Ankara Anap milletvekili ve eski Devlet Bakanı Mehmet Çevik, Eski Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Av. Yıldırım Ak,  DUYKON eski genel başkanı ve Ankara Yozgatlı dernekler federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, iştirak ettiler.

Bütün kararların oybirliği ile alındığı kongre çalışmaları pandemi kurallarına uygun olarak yapıldı.

Vakfın  Başkanı Durak Turan Düz misafirleri selamlayan bir konuşma yaptı ve birlikte görev yaptığı yönetim Kuruluna hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Genel Kurulda,Durak Turan DÜZ Başkanlığa  oybirliği ile tekrar seçildi.  Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarına yeni üyeler seçerek güven tazeledi.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Durak Turan Düz,İbrahim Uyar, Sefer Kalaman,Kürşat Bacanlı,Hakan Yıldız, Ümit Çevik,Fuat Ülger

Tekrar başkanlığa seçilen Durak Turan Düz, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Kurucusu olduğum ve daima hizmetinde bulunduğum; gururumuz olan Vakfımıza yeniden  beni seçen siz  üyelerimize ayrı,ayrı teşekkür ediyorum.Yönetime seçilen arkadaşlarıma  hizmet ve çalışmalarda başarılar diliyorum. Sizlerin güvenine layık olmaya devam edeceğiz" dedi.

Dilek ve temennide söz alan üyelerde Durak Turan Düz ve ekibine başarılar dileyen konuşmalar yaptılar.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft