Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

BAŞKAN YALÇIN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN YALÇIN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
542 Görüntülenme
09 Ekim 2020-15:53

15. kez takipçilerinin karşısına geçen Başkan Yalçın, kentsel dönüşümden park bahçelere, ulaşımdan sosyal kültürel faaliyetlere kadar birçok alandaki sorulara içtenlikle cevap verdi.

Vatandaşların bu tür etkinliklere katılımlarının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yalçın, böylece ortak yönetim kültürü geliştirdiklerini söyledi.

CAN AZERBAYCAN VE SAĞLIK ÇALIŞANLARI PARKI

Gündeme dair açıklamalar da yapan Başkan Yalçın, yapımı tamamlanan 17 parktan ikisine belediye meclisi prensip kararı gereği ‘Can Azerbaycan’ ve ‘Sağlık Çalışanları’ adını vereceklerini duyurdu.

“HAYIR ÇARŞISI İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ”

Başkan Yalçın, gelen bir soruya verdiği cevapta da Talas’ta ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini karşılamaya hazır olduklarına dikkat çekerek, “Kitap kırtasiye, kıyafet, yakacak, erzak vs. ihtiyacı olan bize gelsin. Bu tür ihtiyaç sahiplerine Hayır Çarşımızda yardımcı oluyoruz. Eğer çevresinde böyle kimseler olan var da bize yönlendirmiyorsa vebali önce ona sonra da bize olur.” diye konuştu.

Başkan Yalçın, bir başka soru üzerine de tablet dağıtımını Kasım ayının ilk ve ikinci haftasında yapacaklarını kaydetti.

Programda ayrıca Başkan Yalçın’a, başta geçtiğimiz günlerde hizmete giren Pati Yolu olmak üzere yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı çok sayıda tebrik ve teşekkür mesajı da geldi.

YİNE KİTAP TANITTI

Başkan Yalçın, önceki haftalarda olduğu gibi bu hafta da kitap tanıtımı yapmayı ihmal etmedi. Sosyal medya buluşmalarında Talas’ı veya Kayseri’yi konu edinen kitapları takipçileriyle paylaşan Başkan Yalçın, bu kez de İoannis Kalfoğlus tarafından kaleme alınan “Zincidere’deki Ioannis Prodromos Monastırı yahud Moni Flavianon” adlı eseri tanıttı. -GA-(TALAS BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft