• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

BAŞKAN YALÇIN İLK 3’TE

BAŞKAN YALÇIN İLK 3’TE
653 Görüntülenme
19 Ağustos 2020-12:16

Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nda en başarılı belediye başkanları belirlendi. Araştırmada İç Anadolu Bölgesinde Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın 10 kişilik liste arasında 3., Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoglu, ise 10. Sırada yer aldı.

 

Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nda en başarılı belediye başkanları belirlendi.

23 bin 200 katılımcıyla gerçekleştirilen ankette “En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları” araştırmasında, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, % 58,4 ile İç Anadolu Bölgesi’nin en başarılı 3. belediye başkanı oldu. 10 yıl öğretmen olarak çalıştıktan sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne KASKİ Genel Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak göreve başladı. Aynı kurumda Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekilliğinde bulunduktan sonra 1997-1999 yılları arasında o dönemki ismiyle KAYSU (KASKİ) Genel Müdürlüğünü yürüttü.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği döneminde yaptığı önemli çalışmalarla birlikte şehre hakim bir yapıda olan Başkan Mustafa Yalçın, daha sonraki süreçte Van büyükşehir belediyesi genel sekreterliği görevini de yürüttü. Van’da özellikle terör örgütüne sağlanan para akışının önüne geçen ve kamu kaynaklarının bölge halkının yararına kullanılmasını sağlayan Mustafa Yalçın, buradaki hizmetinin ardından  31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Ak Parti’den Talas Belediye Başkan adayı oldu. Yapılan seçimler neticesinde ciddi bir oy oranıyla Talas belediye başkanlığına seçildi.

Belediyecilikte ki bilgi ve tecrübelerinin yanısıra Yenilikçi ve vizyoner bir bakış açısıyla hizmet eden Başkan Yalçın, çalışma arkadaşlarıyla birlikte kısa sürede Talas’ın çehresini değiştirdi. Özellikle Talas’ın kırsal mahallelerinde tarım ve hayvancılığın canlandırılması ve insanların doğdukları topraklarda kalması adına önemli çalışmalar yapan başkan yalçın, sürekli halkın içerisinde olmaya özen gösterdi. İşte saymış olduğumuz bu ve benzeri bir çok hizmetlerin bir karşılığı olarak ta Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nda en başarılı büyükşehir ilçe başkanları sıralamasında 10 kişilik listenin 3. Sırasında yer aldı.

Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici’de Twitter hesabı üzerinden bir kutlama mesajı yayımladı. Ekici mesajında, “Tevazu samimiyet, gayret ile Talas için hız kesmeden çalışan, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini ortaya koyan Mustafa Yalçın başkanımızı ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’da, yüzde 55.3lük oran ile 10. Sırada yer alan bir diğer isim oldu. Başkan Palancıoğlu’da Talas’ta belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart seçimleri sonucunda da Melikgazi Belediye Başkanı seçilen Mustafa Palancıoğlu’da hizmetlerinin karşılığı olarak 10. Sıraya ismini yazdıran başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.-GA-(GİZEM ABATAY) 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft