Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

BAŞKANLARDAN YENİ DÖNEM TEMENNİLERİ

1230 Görüntülenme
14 Ocak 2021-16:22

Bursa Anadolu Arastası Dernekler Yerleşkesinde düzenlenen Devir Teslim Törenini öncesi konuşan DUYKON Genel Sekreteri, Uğur Akkaya, devir teslim törenine katılan davetlilere teşekkür ederek, “Dünya ve ülkemizde pandemi nedeniyle devir teslim töreninin kısıtlı olarak yapıldığını söyledi.

AHMET KOÇ, “AMACIMIZ BİRLİKTELİĞİ GÜÇLENDİRMEK”

Daha sonra söz alan Ankara Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Koç ise konfederasyonun kuruluş amacını anlattı. Türkiye’nin dışında farklı avrupa ülkelerinde yaşayan hemşehrileri arasında birlik ve beraberliği sağlamayı hedeflediklerinin altını çizen Koç, “Amacımız birlikteliği güçlendirmek samimi ve inandığımız bir konfederasyonu bizden sonraki kuşaklara en iyi şekilde götürüp teslim etmek. Bursadan sonra başkanlık görevi Kayseri’ye devredilecek” diye konuştu.

ÖZCAN, “BAŞKANLIĞI EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAKLARINA EMİNİM”

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan’da, 2018 yılında Kayseri’de federasyon başkanı seçildiğini ifade ederek, “İçimizde en genç ve dinamik Serhat Baran başkanımıza Bayrağı devredeceğiz. Bu işi en güzel şekilde yapacaklarından eminim” şeklinde konuştu.

BURHAN KOÇ, “BARAN VE EKİBİNE YENİ DÖNEMDE BAŞARI DİLİYORUM”

Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Burhan Koç İse, 2019 yılında DUYKON çatısı altına dahil olduklarını kaydetti. 1. Dönemde yoğun bir faaliyet gerçekleştirdiklerini ancak pandemi dolayısıyla 1 yıldır etkinlik yapamadıklarını ifade eden Koç, Serhat Baran ve ekibine başarı dileklerinde bulundu.

ÇELİK, “AVRUPADA BİRİKTELİĞİ SAĞLADIK”

Almanya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Çelik’de, DUYKON ailesine katılmış olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu güne kadar yapılan çalışmalar neticesinde dernek ve federasyonlarımız birleşti. Avrupada biraraya geldik” dedi.-ED-(HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft